Cel mai urat din tara

Cel mai urat din tara

0 146


Dupa ce am aflat ca majoritatea romanilor sunt foarte multumiti si multumiti de presedinte, un nou sondaj de opinie vine sa ne dumireasca: nu de frumos il vor romanii pe Basescu (n.r. o fi din cauza desteptaciunii?)


Sondajul, realizat de ?Biroul de Cercetari Sociale, si-a propus sa scoata la iveala perceptia electoratului referitoare la calitatile fizice ale politicienilor .


Presedintele Traian Basescu se situeaza si aici pe un loc fruntas, insa de urat ce e. El este catalogat drept cel mai urat politician, secondat de ?senatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, fostul presedinte Ion Iliescu, presedintele Senatului Nicolae Vacaroiu, si presedintele P.C. ?Dan Voiculescu. Le succed in top Mircea Geoana si Victor Ciorbea.


De partea cealalta a baricadei se afla liberal-democratul Cristian Boureanu, urmat, in top, de premierul Calin Popescu Tariceanu, Elena Udrea si Gigi Becali. Pe lista frumosilor mai se afla Mircea Geoana (care insa este perceput de un segment aproape egal de populatie drept urat), Petre Roman si Adrian Cioroianu.


Sondajul a fost realizat in perioada 22-30 iunie, pe un esantion de 1.182 de persoane, in v?rsta de peste 18 ani, din 82 localitati din 39 de judete. Studiul sociologic are ?o marja de eroare de plus-minus 2,9 procente.


Ceva totusi nu este in regula cu sondajul. De unde si pana unde Corneliu Vadim Tudor mai urat decat Victor Ciorbea? La urma urmei, Ciorbea l-ar fi putut surclasa in uratenie chiar si pe Basescu.


In fine, nu inteleg scopul si mesajul sondajului. Poate a fost facut sa ni se arate ca Traian basescu este iubit si dorit nu pentru calitati fizice ci pentru capacitatile intelectuale. Sau poate dimpotriva, cineva a vrut sa ne demonstreze ca mai e si urat pe deasupra. Poate e la mijloc gasca lui Tariceanu, care in ultima vreme a lucrat bine la imaginea premierului. ?Premierul e bun, premierul mareste pensiile si ieftineste medicamentele, premierul plimba presa, premierul cu noua echipa o scoate la liman cu programele operationale si e si frumos. In schimb, Basescu… ce urat e!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.