Cel mai nociv și imoral leader român de la Carol al II-lea...

Cel mai nociv și imoral leader român de la Carol al II-lea încoace o fi făcut operație „d-aia” de crede că a devenit …fată mare!?

0 82

Traian Băsescu consideră… aproape corect că, dacă Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) se va desfiinţa, în mod obligatoriu ar trebui înlocuită de o altă structură de Parchet General, obligatoriu independentă, care să fie… oligatoriu corecta în anchetarea magistraţilor. (Nu ca pe vremea mea, i-a soptit la ureche lui Predoiu…) Iar în fruntea acesteia sa fie readusă Koveshi… ori ceva similar!

În criza de sinceritate, șmekerul o zice bine: „Nu sunt un specialist (nu se poate, nu credem !… El care le știa pe toate!) care să poată spune că actuala SIIJ trebuie să funcţioneze sau nu în forma actuală. Ştiu însă cu certitudine că, dacă SIIJ se va desfiinţa, în mod obligatoriu trebuie pusă în loc o altă structură de Parchet General, obligatoriu independentă.
Nu ca pe vremea mea cand „doi de-ai mei i-au „luat” pe alți doi, tot de-ai mei”, de-au stat, saracele, vreo 2 ani prin țările calde! 

Deci cadre de baza, care să fie o garanţie de profesionalism şi corectitudine în anchetarea magistraţilor, garantându-le acestora independenţa. Sau, mă rog, ceva similar… Nu să se apuce de cercetat, precum Portocală, trecutul,
prezentul si… perfectul simplu!”, a scris Băsescu, aproximativ așa pe pagina sa de Facebook!.

El susţine că „desfiinţarea SIIJ va aduce din nou judecătorii şi mulţi procurori sub controlul DNA ca singura instituţie care poate investiga reclamaţii legate de presupuse fapte de corupţie”.

Traian Băsescu îl spulberă pe Cătălin Predoiu: „Slugăreşte şi el puţin pe cei care vor să vadă din nou judecătorii puşi sub controlul DNA, că aşa te mai poţi pricopsi cu o decoraţie de la ambasadele străine!”

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.