Cel mai mizerabil președinte care i-a păcălit pe români susţine că și...

Cel mai mizerabil președinte care i-a păcălit pe români susţine că și Dragnea a uitat „cum se gudura“ pe lângă şefii serviciilor secrete 

1 297


Mincinosul si turnatorul Basescu ,”acoperitul pe viatza” al SIE a primit „sarcina” să iasă la atac impotriva reducerii bugetelor pentru instituţiile care se ocupă de siguranţa naţională.
Băsescu îl numeşte …ca si Ponta, drept  inamicul nr.1 pe preşedintele PSD  şi punctează că Dragnea era, în perioada 2010-2014, „copil de mingi“ pentru  Maior şi  Coldea. 
Victor Ponta, cel care l-a „mancat” din interior pe predecesorul Geoana, in replică pentru Dragnea, il foloseste pe noul „prieten-Basescu”, care scrie : „Dragnea dă vitamine la tot poporul din banii serviciilor!
«Daddy Vitamină” s-a supărat pe viaţa lui amară şi a hotărât să chelească bugetele serviciilor de sume importante pe care să le dedice cumpărării de vitamine.
Ce l-o fi supărat pe «Daddy Vitamină» aşa de tare de a uitat ca prin minune cât îi plăcea să stea bot în bot cu şefii serviciilor de două ori pe săptămână în întâlnirile de la K2 în perioada 2010-2014, că îi plăcea să mângâie cu gingăşie ghipsul doamnei Koveşi, să aducă mingiile de tenis pentru Maior, Coldea, Dâncu şi Ponta, că se gudura ca un pudel cu şoricul în dinţi la T 14 sau o făcea pe ospătarul servindu-i lui Coldea vinuri scumpe la pachet, aduse din America“, a scris Traian Băsescu, într-o postare pe Facebook.   

Fostul preşedinte susţine că poate avea loc o diminuare a acestor bugete, dar  după o analiză atentă. 
„Eu nu spun că nu trebuie tăiat din bugetul serviciilor secrete. În mod cert se pot face reduceri ale acestor bugete dar pentru asta trebuie să aplici o reţetă şi anume:
1. Se ia lista cu priorităţile informative pentru anul 2019 aşa cum ele au fost stabilite de CSAT încă de anul trecut. 
2. Se analizează lista şi se stabileşte reducerea acesteia (bugetul este corelat cu fiecare element al listei de priorităţi informative ). 
3. După ce se reduce lista priorităţilor informative aprobată de CSAT în şedinţă la care au participat miniştrii şi premierul, se face reducerea bugetului cu sumele corespunzătoare reducerii de activitate.
4. Şi uite aşa se poate face o economie prin reducerea bugetului serviciilor secrete. Dar banii economisiţi prin aceste reduceri se predau lui Daddy care merge la prima farmacie, cumpără vitamine şi le împarte la tot poporul…
PS
Dacă tot şi-a descoperit veleităţile de «doctor naţional», oare Daddy ar putea face ceva să găsim vaccin antigripal la medicul de familie sau la farmacii, că de propaganda doamnei Pintea ne-am cam săturat.”, scrie absolut abulic Traian Băsescu.

COMENTARII

  1. Aceasta PULA SCHIZOFRENICA si BLEADA numita „IDANUL BASINA” trebuie eliminat din arena politica prin TRAGERE in TEAPA. Cei care-l vor vota in Parlementul European sant numai debilii mintali. El o sa-si belesca MORTUL iar ficasa o suga 3-4 mititei odata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.