Cel mai mare parc de joaca din Brasov, inaugurat de 1 iunie

Cel mai mare parc de joaca din Brasov, inaugurat de 1 iunie

0 206

Zeci de copii s-au adunat, astazi, de Ziua Copilului, la deschiderea oficiala a celui mai mare parc de joaca construit in Brasov.


Parcul este amplasat pe Sirul Livezii, la poalele drumului care urca in Poiana Brasov, si este construit in parteneriat public-privat intre Primaria Brasov si societatea germana Ina Schaeffler, care detine o fabrica in imediata vecinatate a municipiului Brasov, mai precis pe raza comunei Cristian. Potrivit declaratiilor administratorului societatii nemtesti, Alexandru Blemovici, proiectul construirii acestui parc a demarat in urma unei dicutii cu primarul Brasovului din luna aprilie. „Imediat, s-a nascut acest proiect. Initiativa s-a concretizat imediat, prin infiintarea parteneriatului municipalitatii cu noi. Angajatii nostri s-au aratat incantati despre aceasta initiativa, oferindu-se voluntari sa aiba grija de parc”, a explicat Blemovici.


Parcul se intinde pe trei hectare, fiind cel mai mare parc de distractie pentru copii din Brasov. Costurile suportate de catre municipalitate pentru realizarea obiectivului s-au ridicat la 400.000 de lei, iar cele suportate de catre firma germana au depasit 40.000 de euro.


Copiii prezenti la eveniment s-au bucurat fara margini pentru ca au un loc de joaca la standarde europene, dar si pentru ca au primit cadou de la reprezentantii Ina Schaeffler baloane si fluiere.


Marius Ola

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.