Cel mai mare Complex expozitional din Transilvania, la Alba Iulia

Cel mai mare Complex expozitional din Transilvania, la Alba Iulia

0 82

Autoritatile locale din Municipiul Alba Iulia au anuntat constituirea unui parteneriat public-privat in vederea construirii unui mare complex expozitional, cel mai mare din Transilvania, ce va ocupa o suprafata de 14 hectare. Amplasamentul obiectivului este langa soseaua de centura a localitatii Alba Iulia.
Potrivit primarului Mircea Hava, in functie de optiunea firmelor care se vor implica in acest proiect se va stabili ulterior daca Primaria va pune doar terenul la dispozitie sau va contribui si financiar. „Vrem sa fie cel mai mare spatiu expozitional din Transilvania”, a declarat Hava.
In imediata apropiere, pe ultima suprafata libera aflata in posesia municipalitatii, pe asa numita zona de dezvoltare, opt firme au fost selectate, dintr-un total de circa 25, pentru a primi teren gratuit in vederea construirii unor depozite sau hale de productie. Firmele selectate vor primi intre 1,5 si 16, 5 hectare, cea mai mare suprafata revenind uneia dintre cele mai puternice societati in domeniul logisticii din Romania.

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.