Cel mai greu om se insoara

Cel mai greu om se insoara

0 135

Dupa o dieta incununata de succes, fostul cel mai gras om din lume s-a casatorit. Mexicanul Manuel Uribe a dus in fata altarului unei biserici din Monterrey pe vaduva unui vechi prieten.
La cei 43 de ani ai sai, Uribe a reusit sa slabeasca, intr-un timp relativ scurt, 230 kg., ajungand de la 590 kg. la „numai” 360 kg. Cu toate acestea a trebuit sa fie ridicat cu o macara, cu patul sau cu baldachin cu tot, si pus pe o masina-platforma, cu care a facut drumul pana la altar.
„Discovery Channel” si-a asigurat drepturile pentru filmarea evenimentului, in vederea durnarii unei pelicule.
Cu cele 590 kg. ale sale, Uribe a ajuns, anul trecut, In Guiness-Book. Mexicanul sufera de obezitate maladiva din anul 1992. De sapte ani traieste numai in pat, fiind de multe ori bantuit de gandul sinuciderii, pana cand s-a hotarat, in februarie al acestui an, sa se apuce de slabit, sub supravegherea medicilor.
Pe Claudia a cunoscut-o langa patul de moarte al prietenului sau, care si el cantarea 250 kg.
Claudia, ramasa vaduva, i-a stat alaturi lui Manuel din acele clipe.
„Sunt foarte fericit. Asta este cea mai fericita zi din viata mea – Dumnezeu a avut grija sa vina ziua in care sa o intalnesc pe Claudia, o femeie atat de frumoasa, ca sa pornim o noua aventura cu viata.”, a declarat emotionat proaspatul mire.
Iar mireasa, intr-adevar frumoasa cum doar mexicancele pot fi, a adaugat: „Ne casatorim pentru ca ne iubim. Toti oamenii care se casatoresc se iubesc. Altfel de ce s-ar casatori?”
Masa festiva, prilejuita de eveniment, are loc la Uribe acasa, meniul fiind compus din mancaruri foarte sarace in calorii. Dansul mirilor se va desfasura cu mirele in pat si tinand mireasa de maini, iar luna de miere proaspetii casatoriti o vor petrece tot in casa lui Uribe, care, in mod normal, tot nu o paraseste.
Sa le uram casa de piatra, ca au nevoie de asa ceva!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.