Cei doi sefi ai PD-L, Basescu si Boc, la Congresul UDMR

Cei doi sefi ai PD-L, Basescu si Boc, la Congresul UDMR

0 242

Presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc sunt asteptati, sambata, la Cluj-Napoca, pentru a participa la Congresul (nr. 9) UDMR. Pentru a lasa o alta impresie si a demonstra ca nu prezenta la Congres este cea mai importanta, cei doi sunt asteptati si la intalniri cu oficialitatile locale si cu primarii din judet.
Coordonatorul Congresului, vicepresedintele executiv al UDMR, Kovacs Peter, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, ca seful statului si primul ministru vor lua cuvantul in deschiderea manifestarii.
„Presedintele Traian Basescu va vorbi al treilea la deschiderea Congresului UDMR, dupa presedintele UDMR Cluj, Laszlo Attila, in calitate de gazda, si presedintele Uniunii, Marko Bela. Premierul Emil Boc va vorbi dupa presedinte”, a spus Kovacs.
Primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, a declarat ca, dupa participarea la Congresul UDMR, Traian Basescu si Emil Boc vor participa la o intalnire cu oficialitatile locale si judetene, precum si cu primari din judet.
Seful statului ar urma sa plece din Cluj sambata dupa-amiaza.
La Congresul Uniunii sunt asteptati 504 delegati, precum si liderii principalelor partide din Ungaria si ai formatiunilor politice maghiare din Slovacia, Ucraina si Serbia.
Din partea formatiunilor politice romanesti si-au anuntat prezenta, pana joi, presedintele PNL, Crin Antonescu, si vicepresedintele PSD Viorel Hrebenciuc.
Asa cum aratam mai sus, din partea PD-L, vor participa cei doi sefi ai partidului, Traian Basescu si Emil Boc.
Va reamintim ca ora de incepere a Congresul UDMR de sambata este 10.00 si se va incheia in aceeasi zi, la ora 16.00.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.