Cei care doresc să învingă marxismul cultural trebuie sa-l combată frontal

Cei care doresc să învingă marxismul cultural trebuie sa-l combată frontal

0 106

Extrase din cartea Corectitudinea Politica “Religia” marxista a noii ordini mondiale:
Cei care doresc să învingă marxismul cultural trebuie sa-l combată frontal. Trebuie să utilizeze cuvinte pe care el le interzice (*) și să refuze să folosească acele cuvinte pe care el vrea să le impună (**) ; re reținut de pildă că a spune sex (masculin/feminin) e mai bine decât gen(***).
Ei trebuie să proclame de pe acoperișuri realitățile pe care el încearcă sa le suprime. […]

Rezistența e contagioasă.
Atunci când alți români vor vedea o persoană care se opune corectitudinii politice și supraviețuiește – și deocamdată încă puteți face acest lucru-, ei vor prinde curaj.
Vor fi tentați să o combată si ei, unii chiar o vor face. Ecourile unui singur gest de curaj, ale unui singur exemplu al cuiva care înfruntă idolul de lut și-l doboară se pot face auzite până departe.
Nu există nimic de care cei corecți politic să se teamă mai mult decât o sfidare deschisă și asta pe bună dreptate: e principala lor vulnerabilitate.

Cine îndrăznește va birui!


* Exemple de cuvinte pe care marxismul cultural le interzice: jidan, țigan, negrotei, etc.
** Exemple de cuvinte pe care vor să le impună: transgender, transexual, rrom, etichete ca fascist, nazist, antisemit.
*** Substantivul gender din original a căpătat în discursul corect politic un sens specializat, ca în sintagma Gender studies (Studii e gen), unde “genul” nu corespunde neapărat cu sexul biologic, somatic, ci e mai curând o categorie fluidă, de ordin psiho-socio-emoțional, respectiv un mod în care individul “se simte” (bărbat, femeie sau alte variante transgender, care “transcend” genul).

WhatsAppFacebookTwitterVK

Sterie Ciumetti
Sursa: Incorect Politic.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.