Ceea ce ne privește pe TOȚI: Un funcționar de rang înalt ONU...

Ceea ce ne privește pe TOȚI: Un funcționar de rang înalt ONU dezvăluie secrete întunecate ale ONU

0 135

În prezent, Organizația Națiunilor Unite este în curs de a introduce Agenda 2030 la nivel mondial. Ea prevede instituirea unui guvern mondial unic cu lideri nealeși. Ceea ce afectează pe toți oamenii, ar trebui să știe toți și să aibă și un cuvânt de spus. Iată de ce un funcționar de rang înalt ONU dezvăluie obiectivele întunecate ale ONU.
Organizația Națiunilor Unite împreună cu Forumul Economic Mondial (WEF) și alții, se află în prezent în procesul de introducere a Agendei 2030 la nivel mondial. Aceasta este cea mai mare transformare planificată vreodată, planificată masiv pentru toate țările și toate popoarele, și vizează să transforme fiecare aspect al societății umane: finanțe, agricultură, alimentație, călătorii, economie, sexualitate, educație etc.
Scopul final al Agendei 2030 este de a stabili un guvern mondial unic cu lideri nealeși. Organizația Națiunilor Unite, împreună cu Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și Forumul Economic Mondial se află în centrul acestui guvern mondial planificat.
Deasupra lor se află grupuri de interese financiare care operează complet în secret, astfel încât nimeni să nu le poată cere vreodată socoteală pentru crimele lor împotriva umanității. Având în vedere amploarea atotcuprinzătoare a ceea ce se întâmplă, este urgent necesar să facem cunoscută această agendă criminală a ONU cât mai multor oameni posibil.
Pentru că ceea ce îi afectează pe toți oamenii, toți oamenii ar trebui să aibă și ei un cuvânt de spus, de exemplu, într-un tribunal mondial. Din acest motiv, platforma de știri Stop World Control, în cooperare cu Comitetul de Investigare a Crimelor Internaționale, a organizat o dezvăluire online la 28 ianuarie 2023.
Un înalt funcționar care a lucrat la cel mai înalt nivel în cadrul ONU timp de două decenii expune în mod transparent secretele întunecate ale organizației.

Interviu – Video:
Expunerea globală a Organizației Națiunilor Unite Un funcționar de rang înalt al Națiunilor Unite dezvăluie secretele întunecate ale corupției extreme.
Organizația Națiunilor Unite este controlată de oligarhi criminali care fură alegerile pentru a se îmbogăți și a înrobi omenirea. Vă rugăm să acordați atenție acestui avertizor curajos de la Națiunile Unite.
Oligarhii de la ICIC (Comitetul de Investigare a Crimelor Internaționale) dețin ONU.

Reiner Füllmich: Bine ați venit la o nouă sesiune a Comisiei de anchetă privind crimele internaționale. Astăzi ne uităm mai atent la Organizația Națiunilor Unite. Mulți oameni sunt conștienți de faptul că vor deveni Guvernul Mondial Unic, așa cum a fost proclamat în Marea Resetare. Așadar, despre ce este vorba în cadrul Organizației Națiunilor Unite și cu cine vorbim? Intervievatul nostru este un fost membru de rang înalt al Organizației Națiunilor Unite. Numele lui este Călin Georgescu. Este mai bine să vorbești cu cineva care știe despre ce vorbește din proprie experiență decât să vorbești cu cineva, care are doar idei despre ceea ce se întâmplă în cadrul Națiunilor Unite. Călin Georgescu: Am lucrat pentru această instituție timp de aproape 18 ani.
Am început în România, în cadrul Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare. Acest lucru mi-a oferit posibilitatea de a înțelege sistemul.
Am fost director pentru coordonarea Strategiei Naționale de Dezvoltare Durabilă și a Agendei 21 locale din România. Ulterior, am participat la diferite evenimente, la New York, Geneva și în multe alte țări. De asemenea, am făcut parte din Comitetul European al Națiunilor Unite.
Am participat la multe întâlniri și interviuri și înțeleg cum funcționează acest sistem. Am avut ocazia să întâlnesc oameni importanți și am aflat cum lucrează. Am fost convins că Organizația Națiunilor Unite este o instituție fantastică care poate ajuta pe oameni, să aibă o viață bună în armonie cu natura.
Am experiență în domeniul protecției mediului. Am venit la Națiunile Unite datorită experienței mele ca specialist în dezvoltare ecologică. Dar mai târziu am descoperit cum funcționează lucrurile cu adevărat. Pentru că atunci când mergi pe teren, găsești realitatea.
Realitatea nu se găsește la birou, în ziar sau la televizor. Realitatea se găsește la fața locului. Astfel am învățat, că cel mai important lucru este, că natura, Dumnezeu, universul ne oferă tot ceea ce ne dorim. Totul. El ne poate satisface toate nevoile. Dar este imposibil să ne satisfacă lăcomia. Lăcomia nu vine de la majoritatea oamenilor. Lăcomia vine de la o mică parte a oamenilor: oligarhii ( =multi-miliardari), sistemul oligarhic mondial.

Reiner Füllmich: Ei sunt cei care dețin controlul?
Călin Georgescu: Da, ei au controlul. Organizația Națiunilor Unite este platforma prin care oligarhii controlează lumea.

Reiner Füllmich: Iar oligarhii sunt cei care se întâlnesc o dată pe an la Davos, membrii Forumului Economic Mondial. Călin Georgescu: Bineînțeles, Agenda 2030 a ONU este Agenda de la Davos. ONU a fost înființată în 1945 cu un singur scop: asigurarea păcii. Ce scop fantastic! Nu aceasta este problema.
Problema este că, în cadrul diverselor ședințe la care am participat: Am văzut Pacea, foarte mică, stând într-un colț și așteptând o șansă de a vorbi – dar nu a avut niciodată această șansă. Ea stă și așteaptă. Așteaptă.
De fapt, toate discuțiile au fost despre război. Dar ei nu spun război. Ei sunt foarte manipulatori. Totul este dat peste cap: Atunci când spun pace, se referă la război. Când spun dreptate, se referă la nedreptate.
În domeniul dezvoltării durabile, am participat la majoritatea întâlnirilor oficiale și neoficiale. Pot să vă spun care a fost mereu rezultatul.
Concluzia este întotdeauna: cum putem crește consumul? Și, bineînțeles, cel mai important lucru este cina de gală. Cum putem ajunge la cină? Dar a crește doar partea de consum este foarte periculos. Aceasta a fost situația și la Clubul de la Roma, o altă organizație neguvernamentală importantă.

Reiner Füllmich: Ați fost, de asemenea, membru al Clubului de la Roma?
Călin Georgescu: Am fost președinte pentru Europa, aproape doi ani și jumătate la Viena, Austria.

Reiner Füllmich: Ați întâmpinat aceeași problemă acolo?
Călin Georgescu: Exact. Mai întâi au avut o viziune că există o graniță. Au spus că mergem prea repede și periculos….

Reiner Füllmich: …în exploatarea resurselor planetei?
Călin Georgescu: Da, dar în ce sens? În sensul de lăcomie! Să luăm, de exemplu, exploatarea resurselor naturale din Guineea-Conakry.
De ce Guineea-Conakry? Am văzut că Guineea-Conakry, dintre toate locurile pe care le-am vizitat, este una dintre cele mai bogate țări din lume. Deși este foarte mică, este fantastic de bogată. Habar nu aveam. Fantastic! Cele mai bune resurse de aur și alte resurse minerale se află în Guineea-Conakry.
Așadar, dacă oamenii din Guineea-Conakry doresc să exploateze, să folosească pentru ei înșiși, este în regulă. Dar dacă vin alții din afară, asta e o problemă.
Majoritatea țărilor din lume nu au control asupra propriilor resurse naturale. Acest sistem este complet controlat de Davos, cu aceeași agendă ca și Organizația Națiunilor Unite. Așa cum ți-am spus. Aceștia controlează atât resursele naturale, cât și persoanele aflate la putere.
Liderii politici își doresc să aibă putere, dar ei sunt angajații sistemului oligarhic global. Ei au putere asupra Europei, deoarece controlează pe toți cancelarii, președinții, prim-miniștrii și așa mai departe. Liderii politici nu lucrează pentru popor.

Reiner Füllmich: Ei lucrează pentru cealaltă parte. Ei lucrează pentru oligarhi.
Călin Georgescu: Exact. Ei sunt angajații oligarhilor.

Reiner Füllmich: Ceea ce vreți să spuneți este că ONU este acum imposibil de distins de Forumul Economic Mondial WEF, deoarece este controlat de aceleași idei și de aceiași oligarhi.
Călin Georgescu: Absolut, 100%.

Reiner Füllmich: Iar WEF, la rândul său, își creează liderii care apoi sunt aleși de noi în cadrul programului Young Global Leaders.
Călin Georgescu: Oamenii care lucrează la Națiunile Unite sunt verificați pentru a vedea dacă sunt corecți politic. Trebuie să fii 100% corect din punct de vedere politic. Dacă nu ești, nu intri. Ei încearcă să te controleze prin intermediul salariului tău.
Dr. Reiner Füllmich: Ei îți plătesc o grămadă de bani.
Călin Georgescu: Exact. Ei au acces liber la mijloacele de transport, acces liber la restaurante, acces liber la diferite lucruri. Este o insignă, care te face să te simți mai important decât ceilalți.

Dr. Reiner Füllmich: Nu numai că te îmbogățesc, dar te fac să te simți și superior altora.
Călin Georgescu: La fel ca sistemul bancar. Uită-te la tânărul care lucrează în bancă. Se afla la volanul mașinii, își vede prietenul și îi spune: „Îmi pare rău, nu am timp pentru tine. Sunt cineva, sunt un bancher.” Ei investesc în manipularea spiritului oamenilor. Odată ce mințile lor sunt manipulate, le vând sufletele. Deci dacă, poate că au pornit cu intenții bune, aleg oameni, care sunt total conformi și gata să își vândă sufletul.

En Allemagne, des avocats covidosceptiques règlent leurs comptes entre eux  – Libération

Dr. Reiner Füllmich: Exact.
Călin Georgescu: Ei nu vor ca viața ta să fie frumoasă și armonioasă. Ei preferă întunericul. Voi trebuie să vă aflați sub controlul lor. Darwin ne-a spus, că descindem din animale. Descendenții maimuțelor. Noii Darwini ne spun că ne tragem din roboți. Noi am discutat despre transumanism (= oamenii devin roboți). Cum pot ei să impună acest lucru omenirii? Se întâmplă atunci când oamenii cred că acest sistem are grijă de noi și că ar trebui să credem doar ceea ce spun ei. Acest lucru este fals. Ei încearcă să dicteze totul despre sănătatea noastră. Cum poți să impui asta cuiva? Dr.
Reiner Füllmich: Aceasta este o altă ONG = (organizație privată). Organizația Mondială a Sănătății este doar o altă organizație neguvernamentală. Nimeni de acolo nu a fost ales de cineva.
Călin Georgescu: Nu, ei sunt doar nominalizați. De obicei, ei îi nominalizează pe cei, care sunt sclavi totali în ochii lor.

Dr. Reiner Füllmich: Da, acesta este singurul motiv pe care îl găsesc pentru care cineva ca Tedros, care a comis crime în propria țară, să devină președinte al Organizației Mondiale a Sănătății. Nimeni nu l-a ales! El a fost nominalizat.
Călin Georgescu: Și știi ce? L-am întâlnit la Geneva, iar el era definiția însăși a sclavului. – În anii ’60 a existat o mare legendă în Statele Unite: Melcolm X. Melcolm X a fost liderul împotriva sclăviei.

Dr. Reiner Füllmich: El a fost liderul Mișcării Panterelor Negre, cred.
Călin Georgescu: Exact. Și, apropo, el a fost ucis. Aceeași situație ca și în cazul lui John. F. Kennedy.

Dr. Reiner Füllmich: Da, exact.
Călin Georgescu: Pentru că a spus: „Există un negru de casă și un negru de câmp”. Ce este un negru de casă?

Dr. Reiner Füllmich: Unchiul Tom.
Călin Georgescu: Exact. El spune „noi”. El spune întotdeauna „noi”. „Noi” înseamnă tu, ca sclav, împreună cu șeful tău. Tu ești „noi”. El spune „noi” pentru că face parte din sistem. Un negru de casă este un sclav care este total devotat șefului său. Fie că este vorba de Bruxelles sau de Washington, sau de Uniunea Europeană, sau orice altceva, este același lucru. „Negrii de câmp”, pe de altă parte, sunt oameni care nu vor ca țara lor să fie un câmp pentru alții. Ideea principală este, că majoritatea umanității nu înțelege că nu doar sistemul bancar este controlul. Puterea este acolo, unde sunt resursele naturale. Uitați-vă la Africa, pe care o cunosc foarte bine.
Am petrecut aproape opt ani în diferite misiuni africane. Africa este probabil cea mai frumoasă parte a lumii, dar nu există nicio țară liberă în Africa! Guineea-Conakry poate fi numită perla Africii sau lingoul de aur al pământului. Mică, frumoasă, fantastică, plină de resurse naturale, înțelegi? „Plină” înseamnă plin. Iar oamenii sunt mereu pe dispozitivele lor [notă: telefoane mobile].

Dr. Reiner Füllmich: Și ce s-a întâmplat?
Călin Georgescu: Toți au fost spălați pe creier! Ei controlează președinția. Iar poporul este un sclav. De fapt, sclavia nu a dispărut. Este mai puternică decât da înainte! Din punct de vedere istoric, poarta de intrare în sclavie a fost la Dakar, în Senegal. Acum este întregul continent african, există uși și uși și uși pentru sclavie.

Dr. Reiner Füllmich: Dar proprietarii de sclavi sunt diferiți acum. De fapt, oligarhii sunt cei care controlează Națiunile Unite.
Călin Georgescu: Acesta este motivul pentru care nu există campanii politice corecte. Ei poziționează exact persoanele pe care ei le doresc.

Dr. Reiner Füllmich: Nu mai există alegeri reale.
Călin Georgescu: Nu. Alegeri nu există. Ei știu cum să manipuleze spiritul, mintea oamenilor pentru a vota, exact ceea ce vor ei. Donald Trump a fost un mare șoc.

Dr. Reiner Füllmich: Nu se așteptau la asta. Presupun ca aceasta a fost un „accident”. Acest lucru nu a făcut parte din planul lor.
Călin Georgescu: A fost pentru prima dată în acest sistem oligarhic că s-a întâmplat un accident. Pentru că, în mod normal, ar fi trebuit să fie Hillary Clinton.

Dr. Reiner Füllmich: Da.
Călin Georgescu: Da, nu Donald Trump. Dr.

Reiner Füllmich: Da.
Călin Georgescu: Cu ce avem de-a face acum, în această p(l)andemie și cu toți acești mincinoși, asta trebuia să se întâmple în 2016. Au fost nevoiți să-și schimbe planul. 2020 ar fi trebuit să fie o pandemie în ceea ce privește hrana și apa. Acum vor să facă acest lucru în 2025. Este clar că nu vor putea face acest lucru. Sistemul aproape că s-a prăbușit. Sunt în ultimele lor clipe. Acum trebuie să avem cu toții curajul de a spune „nu”. Cea mai importantă piesă în acest joc este ceea ce am văzut la colegii mei: Nu au puterea de a spune „Nu!”, pentru că știu, că la sfârșitul lunii cineva va apăsa un buton și mii de dolari vor intra pe contul lor bancar.

Dr. Reiner Füllmich: Deci, este vorba doar de bani. – A existat un incident specific care te-a făcut să te hotărăști: „Trebuie să plec de aici!”, sau a fost un proces lent?
Călin Georgescu: A fost pas cu pas, bineînțeles. Cel mai important pas a fost ultima mea misiune în Insulele Marshall, unde am văzut probabil cea mai frumoasă parte a lumii. Și am văzut ce dezastru a provocat Organizația Națiunilor Unite acolo, prin utilizarea bombelor atomice, care au distrus majoritatea grupurilor de insule din Insulele Marshall. Dr.

Reiner Füllmich: Tu mi-ai spus că au distrus întreaga populație de ton.
Călin Georgescu: Într-adevăr, este complet afectată de radiațiile nucleare. Nu poți să faci doar curățenie în casă. Este imposibil. Dar, mai important, oamenii din acest paradis au fost afectați. Ei nu au știut, că a existat un al doilea război mondial. Ei nu au știut de existența medicilor.

Dr. Reiner Füllmich: Și nici nu au avut nevoie de vreunul.
Călin Georgescu: Da. În medie, o persoană trăia până la 180 de ani. 180 – 200 de ani.

Dr. Reiner Füllmich: Serios?
Călin Georgescu: Da. Iar acum media este de 35, 40 de ani. Dr. Reiner Füllmich: Vârsta medie la care au murit a fost între 180 și 200 de ani.

Dr. Reiner Füllmich: Oh, Doamne!
Călin Georgescu: Exact. Iar acum media este de 40, 45. Din cauza radiațiilor. Partea cea mai importantă a fost că, atunci când am ajuns la Geneva cu raportul meu despre această misiune, au făcut tot ce au putut pentru a mă împiedica să îl prezint. Au anulat chiar și conferința mea de presă.
Din cauza respectului meu pentru poporul din Insulele Marshall, am decis să renunț. Am decis să plec definitiv. A fost un punct de conștiință. Am ieșit din matrice. Organizația Națiunilor Unite ar putea juca un rol fantastic, dar nu o face, deoarece se află sub controlul total al oligarhilor. Și ei împing această situație atât de mult, încât am constatat că, în cele mai multe cazuri, personalul ONU, de sus până jos, sunt sclavi absolut ridicoli. Nimeni nu are puterea de a spune „nu”. Numai spunători de „da”, peste tot.

Reiner Füllmich: Nu există excepții de la această regulă?
Călin Georgescu: Nu, fără excepții. Știți cât costă clădirea Națiunilor Unite pe an? Numai clădirea din Geneva costă 2,5 miliarde de dolari americani pe an. Doar pentru a întreține această clădire cu toți angajații, cu toate cheltuielile, cu tot. 2,5 miliarde de dolari. Ce poți face cu 2,5 miliarde de dolari în Guineea? Putem reconstrui țara într-o singură zi!

Reiner Füllmich: Faptul că lucrezi pentru ONU îți oferă alte privilegii speciale. Mi-ai spus, că poți călători peste tot pentru că ai pașaportul ONU, nu-i așa?
Călin Georgescu: Dacă ai cardul ONU, poți să călătorești oriunde la clasa business. Avem toate privilegiile. Nu, totul este plătit de ONU. Eu nu plătesc nimic.

Reiner Füllmich: Contribuabilii din întreaga lume sunt cei care plătesc pentru asta fără a ști. Banii provin de la țări. Călin Georgescu: Fiecare țară contribuie. Fiecare țară membră își aduce contribuția. Viitorul umanității trebuie să aparțină oamenilor liberi. Oameni suverani care își dau seama că au suveranitatea lor personală și respectă suveranitatea omului.

Reiner Füllmich: Avem ONU, care ar fi putut fi o instituție excelentă. Dar a fost însușită complet de oligarhii Forumului Economic Mondial. La fel ca și Clubul de la Roma.
Călin Georgescu: La fel ca World Wildlife Fund. La fel ca Greenpeace. Și există multe alte exemple. Cam toate ONG-urile, cam toate cele mai mari. Organizațiile neguvernamentale sunt, prin definiție, organizații care se ocupă de nevoile comunității. Da, așa ar trebui să fie. Dar acestea sunt imediat preluate de oligarhi.
Dacă noi credem că fac ceva bun pentru oameni, în realitate o fac pentru oligarhi. ONG-urile își dau bani unele altora. Acestea sprijină alte ONG-uri. Este o manipulare foarte profesională. Foarte profesionist, foarte șiret, foarte inteligent.
Simplu… adaptare… Cu foarte mare grijă. Tu nu înțelegi că faci parte din sistem.
Dacă oamenii ar înțelege ce este viața cu adevărat, toate guvernele ar dispărea. Ei nu înțeleg viața. Pentru că viața nu este așa cum o cunoaștem noi astăzi. De exemplu, suntem în casa noastră, ne trezim, mergem la serviciu, șeful nostru spune că trebuie să plecăm în străinătate pentru muncă, luăm un hotel, luăm un avion. Asta nu este viața. Viața este complet altfel.
Viața este modul în care ne apropiem de natură. Cât de mult stăm cu noi înșine, cât de mult vorbim cu noi înșine, cât timp petrecem într-o zi doar pentru noi înșine. Doar pentru tine. Când petreci mai mult timp cu tine, ești mai creativ, te descurci mai bine cu familia ta, cu soția ta, cu copiii tăi. Armonia este importantă, la fel ca în natură.

Reiner Füllmich: Când oamenii vorbesc despre petrecerea timpului cu copiii lor, ar trebui să vorbim de fapt despre o viață de calitate. Nu doar o nișă sofisticată, ci o viață de calitate. Iar acest lucru trebuie să fie complet detașat de aceste corporații globale.
Călin Georgescu: Calitatea vieții nu înseamnă să te duci la mall cu copiii și soția, să vezi un film și să mănânci sushi. Nu! Apropo, când te gândești că pleci în vacanță…te rog să încerci să înțelegi ce a fost deranjat. Plecăm în vacanță. Acest lucru este greșit. Este o manipulare. Cu banii în buzunar. Mă duc în Caraibe… Madagascar… Dar, în mod normal, fiecare zi trebuie să fie o sărbătoare. Termenul nu ar trebui să existe, deoarece viața ar trebui să fie un concediu. Trebuie să ne bucurăm de ea. Nu știm cum să ne bucurăm de viață. Ei se asigură ca să nu te poți bucura de viață. Pentru că, odată ce te bucuri de viață, ești în direcția greșită pentru ei. Ei nu vor să ai sentimente. Ei nu vor ca tu să ai dragoste. Odată ce ai dragoste – care este cel mai puternic lucru pe care ni-l oferă universul – nu le mai ești de folos. Atunci greșești în ochii lor și trebuie să taci imediat. Trebuie să fii doar un robot care îi respectă și care lucrează pentru obiectivele lor. Majoritatea oamenilor lucrează pentru ei. Aceasta este o problemă. Oamenii nu muncesc pentru ei înșiși, ei nu muncesc pentru țara lor proprie. Aceasta este cauza sărăciei.
Numărul unu dintre Obiectivele Mileniului este eliminarea sărăciei. Este o prostie absolută, pentru că nu o respectă deloc. Există mai multă sărăcie ca niciodată!
Dezastrul din școli este mai grav ca niciodată, pentru că în școli ei controlează copiii. Dacă nu ești liber într-o școală și ești educat doar pentru a fi un robot, ești în mâinile lor. Nu poți fi liber pentru că respecți sistemul. Doresc să subliniez acest aspect: Noi nu știm ce înseamnă viața, iar ei caută exact acest lucru. Să luăm ca exemplu profesia dumneavoastră: sunteți avocat. Apărați un om împotriva altuia. Dar în viața normală, ca în Insulele Marshall, așa ceva nu există.

Reiner Füllmich: Pentru că nu ai nevoie de un sistem de reguli pentru justiție.
Călin Georgescu: Exact. Dorința mea pentru voi este, să înțelegem cum să ne extindem conștiința și cum putem participa la conștiința universului. Atunci nu mai avem nevoie de avocați sau de politicieni. În general, cei care intră în politică habar nu au. Dacă îl întrebi: „Ce faci aici?”

Reiner Füllmich: Acest lucru este î principiu valabil pentru toți politicienii care au fost aleși în ultimii 30 de ani. Înainte de asta, poate că a fost altfel. Prin programul Young Global Leaders și prin influența Forumului Economic Mondial asupra Națiunilor Unite îi au complet sub controlul lor. Această influență le-a permis să se infiltreze în toate straturile societății cu proprii lor oameni.
Călin Georgescu: Așa este. Absolut corect.

Cine este Călin Georgescu, propunerea AUR pentru funcția de premier | Digi24

Reiner Füllmich: Cu marionetele lor.
Călin Georgescu: Dar asta nu înseamnă că trebuie să lăsăm situația așa cum este. Trebuie să fim curajoși și să o schimbăm. Da, trebuie să ne implicăm în politică, pentru că putem schimba această situație. Omenirea are astăzi o mare oportunitate. Este o șansă pentru noi să ne trezim. Este o șansă de a ne regândi viețile așa cum a fost gândită de Creator pentru fiecare dintre noi încă de la începutul umanității. Altfel, este clar că omenirea dispare.
Einstein a avertizat despre energia nucleară și știți foarte bine ce a provocat aceasta în cel de-al Doilea Război Mondial. Știința a fost folosită împotriva omului. În momentul în care o vor folosi, va fi sfârșitul umanității. Este clar că ne îndreptăm în direcția greșită, ne îndreptăm cu siguranță în direcția greșită. Trebuie să ne oprim, altfel va fi un dezastru. Acum ei vin cu schimbările climatice, acum ei vin cu creditul de dioxid de carbon, lucruri care nici nu există.

Dr. Reiner Füllmich: Aici este vorba doar de bani, deoarece prin intermediul Comisiei interguvernamentale de experți privind schimbările climatice, ei creează mai mulți bani din nimic pentru ei înșiși, mințind oamenii cu privire la schimbările climatice care nici nu există. Spun asta pentru că fondatorul Greenpeace – care are mai multe diplome, dintre care una în biologie – ne-a explicat în detaliu că schimbările climatice sunt un mit.
Călin Georgescu: Să răspândească frică. Pentru a te acuza.

Dr. Reiner Füllmich: Aceasta este întotdeauna principala problemă: frica. Asta este ceea ce folosesc ei. Pentru a ne ține în frică, trebuie să aibă toate instrumentele mici în cutia lor de scule. Corona, virusul, pandemia, penuria de alimente, schimbările climatice, încălzirea globală, toate acestea. Toate acestea sunt un mit inventat de oligarhi pentru a face bani și a ne ține sub control. Aceasta este versiunea scurtă a ceea ce spui?
Călin Georgescu: Exact. Cum putem controla oamenii? Îi controlezi atunci când folosești cea mai importantă emoție. Dacă controlezi această emoție, ești tu șeful. Iar oamenii rămân blocați în această situație.
Ei nu înțeleg că acest lucru nu face parte din viață. În mod normal, nu există așa ceva. Frica în general nu ar trebui să existe, ci doar curajul. Curajul înseamnă să faci un prim pas spre conștientizare. Ei controlează acest lucru, pentru că știu, că oamenii nu au puterea de a înțelege, cine sunt ei. Aceasta a fost cea mai importantă investiție a lor în lume. Societatea nu are nevoie ca tu să fii înțelept, pentru că, dacă ești înțelept, vei avea întrebări. Vei fi un rebel, vei fi un leu. Și ei nu au nevoie de asta. Ei au nevoie de lași. Ei au nevoie de oi.

Dr. Reiner Füllmich: Frica este instrumentul suprem de control. În timpul prelegerii mele de ieri am făcut aluzie la întrebarea care i-a fost adresată lui Hermann Göring după război, l-au întrebat: „Cum a fost posibil să transformați o națiune de poeți, oameni de știință și scriitori în monștri?”
Iar el a spus: „Oh, nu e nevoie de prea mult, nu contează dacă este o societate comunistă sau capitalistă. Singurul lucru de care ai nevoie este frica.” Exact, și pentru teamă se folosesc în acest moment de pandemie. Și apoi de următoarea unealtă din cutia lor de unelte și apoi de următoarea și apoi de următoarea. Pentru că numai atunci când oamenii sunt ținuți în frică, urmează ordinele.
Călin Georgescu: Toți sunt pe dispozitivele lor [n.r.: telefoane mobile]. Apratul înseamnă totul pentru ei. Telefonul mobil este viața lor. Acest lucru cauzează multe probleme atunci când nu există comunicare între noi. Îi separă complet de viață, iar asta este exact ceea ce vor oligarhii. Apropo, aceste blocaje, care sunt un act criminal, au fost o crimă împotriva umanității.

Dr. Reiner Füllmich: Sunt 100% de acord.
Călin Georgescu: Pentru că îi pui pe copii să stea la calculator aproape toată ziua. Ei sunt total dependenți de acest sistem, e ca un drog. Nu au parte de nicio conversație cu el, pentru că viața lor este acolo. Viața noastră virtuală este acolo. Și tu, ca tată sau ca mamă, încerci să ajungi la inima lui și nu poți pentru că el este acolo și tu ești aici.

Dr. Reiner Füllmich: Unii părinți nici măcar nu mai încearcă să facă asta. Am văzut un cuplu ieri dimineață în restaurant. Nu voiau să se ocupe de copiii lor. Aveau în fața lor niște jocuri pe calculator, care făceau o mulțime de zgomot și asta înlocuia o conversație. Dar nu este o conversație, pentru că lucrezi cu o mașină. Acesta este un alt pas spre transumanism.
Călin Georgescu: Sfârșitul transumanismului este post-transumanismul, care ar fi o situație extrem de dezastruoasă pentru omenire. Transumanismul este doar o tranziție către roboți. Așa că trebuie să spunem „nu”. Acesta este mesajul meu pentru oameni, ei trebuie să spună „nu”. Ei trebuie să folosească acest cuvânt simplu: „Nu”.
Să spună: „Nu, nu sunt de acord!”

Dr. Reiner Füllmich: Deci, în cele din urmă, când spui că trebuie să spunem „nu”, spui că trebuie să spunem „nu” la ONU. Pentru că, în realitate, ei sunt oligarhii. Și când ei vorbesc despre pace, vorbesc despre război, pentru că sunt interesați de război, pentru că este o modalitate bună de a face bani.

Reiner Füllmich: … Când ei vorbesc despre bogăție și libertate economică pentru toți atunci vorbesc despre sărăcie, pentru că menținerea oamenilor în sărăcie le aduce bani. Este vorba de control total.
Călin Georgescu: Știai că, oficial, există peste 1,2 miliarde de oameni care trebuie să se descurce cu mai puțin de 2 dolari pe zi? Toți acești oligarhi sunt legați în sistemul de pedofilie.
Peste opt milioane de copii dispar în fiecare an. Opt milioane reprezintă întreaga populație a Austriei. Ei dispar fără urmă, pur și simplu.
Acest act criminal trebuie să fie oprit. Se va opri atunci când oamenii vor deveni conștienți și vor înțelege că aceasta nu este viața lor. Altfel, nu vom putea învăța de la natură. Ni s-a dat o planetă fantastică, cu resurse fantastice, iar noi o distrugem. Totul se face din lăcomie. De aceea nu avem resurse naturale, pentru că luăm totul pentru lăcomia noastră.

Reiner Füllmich: Ei încearcă să monopolizeze resursele noastre. Acest lucru merge foarte departe. Am aflat de la unele dintre persoanele pe care le-am intervievat, că încearcă chiar să monopolizeze aerul.
Călin Georgescu: Același lucru este cu apa. Le prezint acest lucru și studenților mei, dar și la Națiunile Unite. Am scris un raport despre asta. Am spus: este greșit să ai o sticlă de plastic pe masă. În primul rând, pentru că este din plastic, care nu este natural. În al doilea rând, pentru că apa trebuie să fie gratuită în orice loc, în orice casă, în orice restaurant. Liberă. Și de unde vine ideea de a face bani din ceva natural? Aste este pentru toată lumea. Nu e doar pentru ei.

Reiner Füllmich: Dar, în ceea ce privește apa, ne-am obișnuit deja cu această situație. Mă întreb, dacă oamenii se vor obișnui cu faptul că pot consuma aer doar dacă plătesc pentru el.
Călin Georgescu: Da, bineînțeles, ei vor să ajungă la acest punct.

Reiner Füllmich: Deci, răspunsul la toate este, să ne conectăm cu natura în loc de a ne conecta cu ONU și marionetele ei. Nu credeți ceea ce vă spun acești oameni – cei care v-au înșelat tot timpul. Credeți în ceea ce are natura să ne ofere. Călin Georgescu: Fii tu însuți. Fii tu însuți înainte ca altcineva să-ți spună cine ești. Află cine ești înainte ca altcineva să-ți spună cine ești. [Pre-moderare:]
A te experimenta pe tine ca parte a naturii, a creației și a redescoperi acest lucru ca normalitate reală, pare a fi un pol important, mai ales în contextul provocărilor actuale, pentru a-ți reîncărca bateriile și a rămâne în echilibru. Nu mai puțin importante, ba chiar necesare din punct de vedere existențial pentru supraviețuire, par a fi relațiile și familiile sănătoase cu timp pentru copii, astfel încât aceștia să nu cadă victime ale digitalizării sau chiar ale pedofiliei.
Și nu ne învață cumva provocările gigantice prezentate în interviu cât de mult avem nevoie unii de alții ca familie umană, în responsabilitate reciprocă? Vorbiți cu cei apropiați, adică cu prietenii, cunoștințele, colegii de serviciu etc. despre conținutul acestui interviu și formați rețele. Aveți curajul de a începe în mic și de a crește continuu până când vom spune împreună și uniți „nu” acestei agende perfide a ONU.

www.kla.tv/25374
de la hm/avr surse/linkuri: Ceea ce toată lumea TREBUIE să știe: Secretele Națiunilor Unite https://stopworldcontrol.com/de/uno/?inf_contact_key=19c3360d62408152d02627ae30553571f651f238aa2edbb9c8b7cff03e0b16a0

Nota
„Vă recomandăm interviu oferit de Călin Georgescu avocatului german Reiner Fuellmich, șeful echipei de avocați împreună cu care a dat în judecată OMS și Forumul de la Davos, pentru abuzurile săvârșite în legătură cu așa numita „pandemie”.
Interviul a fost tradus în 15 limbi și difuzat în multe state ale Lumii.
Găsiți și traducerea în limba română, respectiv titrarea în limba română.” www.kla.tv/25365
Distribuie!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.