Ceata peste tara

Ceata peste tara

0 72

?Drumurile din tara – nationale, autostrazi, judetene, comunale – au cam fost deszapezite si acuma, din acest punct de vedere, se poate circula pe? ele.


Dar mama Natura s-a sucit si a adus alta belea pe capul celor care vor sa circule pe sosele. Este vorba de ceata. Si nu asa, cate putina, ici si colo. Ci din aceea pe care, cum se spune, poti sa o tai cu cutitul. De aceea Politia – dar si bunul simt si gandirea logica – indeamna la prudenta in folosirea, mai ales, a vitezei, dar si a felului cum se fac franarile. De asemenea este indicata folosirea luminilor de pozitie si de intalnire.


Dupa trei ani de conducere basesciana se pare ca acesta si-a subordonat ?si natura, care, iata, actioneaza dupa chipul si asemanarea Presedintelui. Ba bubuie cu zapada, ba plaseaza mari inundatii, ba o da pe seceta. Toate astea baga zazanie intre oameni, la fel ca politica. Si in loc sa puna vecinii mana sa arunce zapada, de pilda, la o groapa cat mai departata ca sa se topeasca in voie si nemaiincurcand pe nimeni, fiecare o impinge in ograda celuilalt, in detrimentul? simplilor trecatori.


Iar acuma, la inceput de an 2008, Natura – ca si Presedintele – impiedica circulatia normala din tara imprastiind ceata.


?


Ce soi de poluare o mai fi si asta?


?


Dan Bota ?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.