Ceata densa si poleiul au provocat deja accidente in Brasov

Ceata densa si poleiul au provocat deja accidente in Brasov

0 403

Pe unele drumuri din judet, vizibilitatea a fost extrem de redusa si abia s-a vazut la 50 de metri distanta. Politistii de la Rutiera le cer soferilor sa reduca viteza si sa sporeasca atentia in trafic

Pe unele drumuri din judet, vizibilitatea a fost extrem de redusa si abia s-a vazut la 50 de metri distanta. Politistii de la Rutiera le cer soferilor sa reduca viteza si sa sporeasca atentia in trafic.
Mai multe judete s-au aflat luni sub cod galben de ceata, iar traficul rutier a fost ingreunat de vizibilitatea redusa. Oamenii legii le recomanda soferilor sa adapteze viteza de deplasare in functie de vizibilitate si starea carosabilului si sa manifeste prudenta sporita la volan.
Din pacate, mai multi soferi nu au respectat aceste recomadari si au fost astazi victime ale mai multor accidente rutiere. Pe drumul dintre Soars si Fagaras o masina s-a rasturnat si doua persoane au ajuns la spital. O alta masina s-a rasturnat intre Codlea si Vulcan si alte doua persoane au fost ranite. Si in municipiul Brasov un pieton care traversa strada prin loc nepermis in zona Tribunalului Brasov a fost ranit grav.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni pentru 32 de judete printre care si Brasovul atentionari nowcasting de cod galben referitoare la ceata, care determina reducerea vizibilitatii local, sub 200 de metri, si izolat, chiar si sub 50 de metri.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.