Cearta in cuplul politic Vadim/ Oana Zavoranu

Cearta in cuplul politic Vadim/ Oana Zavoranu

0 166

Marii fizicieni ar fi fost socati sa afle ca uneori “–“ cu “–“ se si atrag. Spun acest lucru deoarece aparitita pe scena politica a cuplului CV Tudor- Oana Zavoranu era privita ca un “minus”: scandal cu toata lumea si de o parte si de alta; procese pe rol si de-o parte si de alta; conflict cu presa in ambele parti.


Zilele acestea, odata cu anuntarea listelor pentru alegerile europarlamentare din partea PRM,? inevitabilul s-a produs, lipsa Oanei Zavoranu de pe liste, fiind lucrul de la care a izbucnit conflictul. Mai intai, Oana s-a declarat socata si total dezamagita de “surpriza” care i s-a facut pentru ca, apoi, tribunul sa aiba o replica la care, probabil, va primi un raspuns pe masura: „Niciodata n-a fost vorba ca Oana Zavoranu, pe care eu o apreciez sincer, sa candideze pentru Parlamentul European. E prea tanara. N-are experienta. A fost vorba sa candideze pentru Camera Deputatilor si ma tin de cuvant. Daca e vorba de innoirea clasei politice, hai sa aducem tineri care stiu sa vorbeasca si care au anumita priza si reprezentare la tineret […] Nu o da nimeni afara. Daca ea se ia dupa diversiuni de genul acesta, nu are decat sa plece”, a precizat liderul PRM.


Tinand cont de zicala “cel mai destept cedeaza”, ne asteptam la un conflict care va tine mult timp prima pagina a ziarelor.


???????????

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.