CEAI pentru elliminarea chisturilor ovariene

CEAI pentru elliminarea chisturilor ovariene

0 118

Chisturile ovariene apar datorita procesului lunar care are loc la nivelul ovarelor: ovulatia. Chisturile sunt in marea majoritate a cazurilor formatiuni benigne de la nivelul ovarelor.
Chisturile ovariene sunt niste probleme de sanatate intalnite la aproape toate femeile, indiferent de varsta, statut social, antecedente medicale sau mostenire genetica.
Din pacate, tot mai multe femei mai tinere sau mai putin tinere sunt diagnosticate cu chisturi ovariene sau fibroame. Medicul, de obicei, odata ce constata ca pacienta prezinta chisturi ovariene (micropolichisturi ovariene) ca tratament recomanda, mai in toate cazurile , anticonceptionale, pentru 2 luni urmand apoi sa revenina la un control.
Acestea nu-si fac in totalitate efectul, de aceea ele pot fi ajutate cu leacuri mai putin „medicale”, adica tratamente naturiste.
Pentru chisturile ovariene, tratamentul naturist este unul destul de complex si de lunga durata, dar eficienta lui este garantata de specialisti.
Terapia cu infuzii, pulberi sau macerate din plante medicinale precum lucerna, branca-ursului, salvia, napraznicul, mugurii de zmeura, rostopasca si cretisoara se face sub supravegherea specialistului.
Acesta stabileste modul de administrare si durata tratamentului, in functie de remediul folosit.
Lucerna previne hemoragiile. In plus, aceasta planta contine zinc, seleniu si cupru, minerale care lipsesc din organismul femei-lor cu chisturi ovariene sau cu fibroame uterine.
Branca-ursului ajuta la regenerarea celulelor.
Salvia reface echilibrul hormonal si aduce numeroase beneficii organismului: intareste sistemul imunitar, combate transpiratia abundenta si contribuie la mentinerea echilibrului endocrin.
Napraznicul stimuleaza fertilitatea, de aceea trebuie consumat dupa terminarea tratamentului cu anticonceptionale pentru revenirea la echilibrul hormonal initial.
Amestecurile vegetale, in general, ajuta mult la resorbirea chisturilor ovariene.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.