Cea mai bună handbalistă a lunii își vinde tricourile la preț special,...

Cea mai bună handbalistă a lunii își vinde tricourile la preț special, pentru a dona bani Crucii Roșii, în lupta contra epidemiei

0 99

Gest superb al Cristinei Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii, care a decis să se implice și mai mult în lupta împotriva coronavirusului și a mai luat o decizie: va dona bani către Crucea Rosie Română.

Cristina Neagu s-a implicat total în lupta împotriva noului coronavirus. Pandemia care a început să facă victime serioase și în România o îngrijorează și pe jucătoarea celor de la CSM București, care și-a început cariera la Brașov.

Neagu a anunțat că va dona toți banii încasați în urma vânzării tricourilor galbene din colecția personală CN8. Iată mesajul Cristinei

„Trecem printr-o perioada plină de incertitudini și cred că fiecare dintre noi se străduiește să dea o mână de ajutor. Am luat decizia ca tricourile galbene din colecția personală CN8 să fie reduse la prețul special de 70 de lei, pentru ca toate veniturile din vânzarea lor vor fi donate către Crucea Roșie Româna, pentru achiziționarea de materiale necesare în spitale în această perioadă”.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.