Ce vraji a mai facut Udrea la Turism

Ce vraji a mai facut Udrea la Turism

0 125

Desi hulita la inceputul mandatului, datorita ambitiei cu care conduce Ministerul Turisamului, Elena Udrea isi castiga tot mai multi admiratori. O masura interesanta si care peste timp isi va putea arata rostul este aceea de a schimba sloganul turismului romanesc. Noul slogan este „Romania, the land of choice”, acesta fiind afisat pe panourile electronice amplasate la concertul pe care Goran Bregovic l-a sustinut duminica seara, pe plaja din statiunea Mamaia. Pana acum, Romania a fost promovata in lume prin sloganul „Simply surprising”.
O alta masura luata de doamna Udrea este aceea de a lansa pe 1 Mai „Imnul turistic al Romaniei”. Melodia va fi promovatata in tara, cat si pe canalele media din strainatate. „Imnul este destinat in primul rand pietelor internationale si va fi promovat ca atare. El va deveni un slagar anul acesta pe Litoral, pentru ca este usor de cantat si are versuri usor de retinut”, spuneau in presa Stefan Lungu, demnitar in cadrul ministerului.
Imnul este interpretat de mai multi solisti, printre care si Gheorghe Zamfir. Lungu nu a dorit sa dezvaluie numele celorlalti interpreti si nici pe al compozitorului.
„Ceilalti interpreti sunt, deocamdata, o supriza pe care o vom dezvalui la lansarea imnului. Crearea imnului a costat aproximativ 10.000 de euro”, a mai afirmat reprezentantul ministerului.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.