Ce vede Boc si n-am vazut si noi

Ce vede Boc si n-am vazut si noi

0 173


Desi noi am vazut o cearta cu spume intre liberali si social-democrati, acestia din urma preferand o fripturica unei intalniri cu Tariceanu, Emil Boc e de alta parare. Intr-o conferinta de presa ce a avut loc duminica, liderul democrat a dovedit fie ca are un al treilea ochi, precum soacra cu trei nurori, fie ca ochelarii sai il ajuta sa vada mult mai mult decat restul lumii. El a insinuat ca intre cele doua partide ar exista un protocol de colaborare, cerand sa fie facut public.


La baza acestui protocol, zice Boc, ar sta interese de ordin penal, care explica si dorinta ministrului Justitiei, Tudor Chiuariu, de a demite un procuror DNA.


Un sambure de adevar ar fi cu interesele de ordin penal. Doar ca ele nu leaga doar PNL de PSD?ci PD de PSD de PNL de UDMR de PC, etc. E o catena mult mai stufoasa decat vrea Boc s-o recunoasca.


Cat despre protocol, s-ar putea sa nu existe. Ar putea fi vorba mai degraba despre recunsotinta. Un senator de-al nostru de Brasov, fost prefect, zicea intr-o emisiune televizata ca e vremea ca liberalii sa-si primeasca rasplata pentru sprijinul acordat PSD in legislatura anterioara.


Dar mai e foarte putin si aflam inca un pic de adevar.


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.