Ce trebuie sa platim Fiscului in Martie

Ce trebuie sa platim Fiscului in Martie

0 78

Contribuabilii s-au obisnuit deja cu drumurile repetate de acasa la fisc si inapoi. Obligatiile pe care trebuie sa le onoreze sunt costisitoare, dar numarul lor nu mai indigneaza pe nimeni.


Asadar, potrivit Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Brasov trebuie sa depunem formularul 204 pana la data de 15 martie. Este vorba despre „Declaratia anuala de venit pentru asocierile fara personalitate juridica” pentru anul 2007.


Tot pana la data de 15 martie, toate persoanele fizice care intreprind activitati independente din care obtin venituri sau care au bunuri pe care le cedeaza in folosinta pentru obtinerea de sume suplimentare, trebuie sa efectueze platile anticipate pentru primul trimestru.


Data de 25 martie este data limita pentru alte numeroase formulare si declaratii, dupa cum urmeaza: „Declaratie privind obligatiile de plata la bugetul de stat”, 102, „Declaratie privind obligatiile de plata la bugetele asigurarilor sociale si fondurilor speciale”, 103, „Declaratie privind accizele”, si, nu in ultimul rand, a formularului 300, „Decont de taxa pe valoarea adaugata”, de catre platitorii de TVA, depunerea formularului 301, „Decont special de taxa pe valoarea adaugata”, de catre persoane neinregistrate si care nu trebuie sa se inregistreze ca platitori de TVA.


?


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.