Ce se intampla acolo sus?

Ce se intampla acolo sus?

0 218


Adesea, cei care locuim la bloc, auzind harmalaie pe la vecinii de la etajele superioare, ne intrebam ce naiba se petrece acolo.? Nu vedem nimic, auzim doar franturi de fraze, poate cate-o manea ori un rock indracit, cate-un racnet … ne imaginam ca o fi un chef, dar nu-i asa de sigur si habar n-avem la cine si de ce. Ne vine greu sa ne raspundem la intrebarea “da eu cu ce-am gresit” de n-am putina liniste?


Cam in aceeasi ceata suntem si in ce-i priveste pe alti vecini de “sus”, politicienii. Stim ca unii guverneaza dar nu pricepem cine si de ce. Mai auzim cate-o injuratura de mama, de doctrina, de ce-o mai fi, dar e neclar cine pe cine injura (de fapt e un ba pe-a ma-tii generalizat) si nu pricepem de ce n-avem si noi parte de putina liniste.


Grijile noastre sunt cum sa ne-asiguram painea de zi cu zi, cum sa facem sa nu ne pierdem locul de munca, la ce scoli sa ne trimitem copiii fara riscul de a cadea scoala pe ei, cum sa facem sa mai supravietuim o iarna, cum sa facem sa ne fie?si noua mai bine. De sus nu primim raspuns la framantari. Auzim doar un perpetuu taraboi si atat. Ca Geoana vrea premier, ca Basescu hahaha, ca PD nu guverneaza cu PSD, doar negociaza, ca PNL nu guverneaza cu PSD, ca PSD nu guverneaza, ca Morar il da in gat pe Chiuariu si Chiuariu il da in gat pe Morar, ca DNA cere voie la Cotroceni sa-i scarmane pe Nastase si Mitrea, ca Nastase de-aia nu mai poate, el se faleste pe blog ca a stat in acelasi hotel cu Condoleezza Rice ceea ce nu mi se pare atat de cool, daca era vorba de aceeasi camera mai ziceam, ca liberalii nu dau bani la democrati, ca motiunea-i gata, ca PSD nu mai voteaza nimic in Parlament, ca sa-si arate Geonacul ( Geoana P…acul) muschiuletii… Doamneee si noi cu ce-am gresit? Chiar nu se mai poate face nimic in tara asta, chiar trebuie paralizata activitatea administrativa, economica, etc. fiindca nu stiu cui nu-i mai convine abstinenta de la incalecat economia nationala (suparare ciudata, este de notorietate ca politicienii nostrii o fac “posta”)? Primarii nu-si primesc banii pentru investitii, infrastructura e la pamant, scolile ofera conditii de ev mediu, romanii se incalzesc cu ce pot si arunca blocuri in aer fiindca nu au banii necesari pentru conditii civilizate de trai, bolnavii isi cumpara cele necesare pentru operatii inainte de internare fiindca in spitale nu se gasesc chiar toate materialele, jumatate din forta de munca praseste in Spania iar noi, ai de-am ramas, belim ochii la slipul Elenei Udrea si ne bucuram…


Nu, serios, asta-i tara, asta-i guvernare? Ce se intampla acolo sus?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.