Ce le mai știe Bill Gates: „Ne așteaptă o iarnă grea, pandemia...

Ce le mai știe Bill Gates: „Ne așteaptă o iarnă grea, pandemia va lua sfârșit în 2022”!

1 51

Bill Gates este „pesimist cu privire la cum va fi toamna în emisfera nordică” și explică: „Dacă nu vom avea intervenții, numărul morților, chiar și în SUA, va reveni la nivelul din primăvară” – notează RaiNews.it, citat de Rador.
„Vestea bună este că avem mai multe vaccinuri promițătoare, care ar putea primi autorizații de urgență de la FDA sau de la MHRA până la sfârșitul acestui an sau, cu siguranță, la începutul anului viitor. Mă aștept ca două sau trei să o obțină”, afirmă antreprenorul și filantropul american, într-un interviu acordat cotidianului italian „La Stampa”.

Dacă vaccinurile „vor fi eficiente, chiar și cu un nivel de vaccinare de 60%, vom opri răspândirea exponențială a bolii. Anul viitor vom reduce numărul morților, iar în 2022 pandemia se va termina”.

În ceea ce privește atitudinea SUA față de vaccinuri, Gates spune că Statele Unite „sunt contradictorii” deoarece, „în ceea ce privește cercetarea, au dat mai mulți bani decât toate celelalte țări împreună, înmulțite cu doi”, în timp ce pentru producția în țările sărace „nu au făcut nicio mișcare”.

„Încă sper că această administrație, sau alta care va veni, o va face, dedic mult timp pentru ca aceasta să se întâmple”, a declarat Gates.

Apoi, Bill Gates îl atacă pe Trump: „Administrația nu colaborează cu OMS”, spune antreprenorul, „nu sunt de acord, consider că este o greșeală”. Și Gates mai afirmă că „este regretabil că multe dintre declarațiile lui Trump „au creat percepția” unei oarecare contrarietăți față de succesul experimentelor vaccinurilor.
Liderul Fundației Gates concluzionează: „Când se va termina, SUA va trebui să facă o examinare foarte amănunțită pentru a înțelege cum să se pregătească pentru următoarea pandemie”.

COMENTARII

  1. Bill Gates sau William Henry Gates III este un JIDAN BORIT si IMBECIL care a ramas REPETENT in primul an de facultate fiindca a picat examenele de matematica si fizica pe care elevi romani le invatau in liceu in timpul comunismului.
    Impreuna cu Paul Allen care era expert in software incercau sa inregistereze o firma dupa modekul lui APPLE.
    JIDAN fiind, Gates a fost recomandat la IBM de un alt JIDAN, care ocupa o pozitie de conducere in gigantul american care vroia sa concureze cu APPLE.

    Acum JIDANUL Gates impreuna cu JIDANUL Soros, care fac parte din statul subteran al SUA, au declarat ca vor sa reduca populatia planetei la 1 miliard de oameni prin VACCINARE pentru ca
    au primit ordine de la JIDANII „ILUMINATI” si HOMOSEXUALI care se hranesc numai RAHAT

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.