Ce înseamnă performanța! Cotele tinerilor jucători români au crescut fabulos!

Ce înseamnă performanța! Cotele tinerilor jucători români au crescut fabulos!

0 172

După excelentul debut la Europeanul U21 din Italia și San Marino când naționala de tineret a României a învins categoric cu 4-1 naționala Croației ( considerată inițial favorită în fața României) cotele jucătorilor noștri au explodat.
Astfel, specialiştii de la Transfermarkt.de au actualizat cotele tuturor fotbaliştilor din Liga 1.
Vă prezenăm top trei cei mai valoroși jucători români din campionatul intern din perspectiva saitului de specialitate:

Locul 3 – este acum ocupat de mijlocaşul Universităţii Craiova și internaţionalul de tineret, Alexandru Cicâldău, a cărui cota a crescut de la 3,5 la patru milioane de euro, deci cu 500.000 de euro (și) după acest meci.

Locul 2 – este ocupat acum de atacantul FCSB-ului Dennis Man, în fruntea celor mai valoroşi fotbalişti din campionatul intern. Cota lui Man este, de asemenea, în creştere, cu un milion de euro.
Prin urmare, Man are acum un preţ estimativ de 5,5 milioane de euro, fiind al doilea cel mai valoros jucător din Liga 1. 

Locul 1 – îl ocupă Ianis Hagi a ajuns să valoreze şase milioane de euro, cu 2,5 milioane de euro mai mult faţă de update-ul din 4 aprilie 2019.
Cota mijlocaşului ofensiv al echipei naţionale de tineret a României a crescut incredibil și după sezonul excelent făcut în tricoul Viitorului. Astfel, Ianis Hagi l-a detronat pe podiumul celor mai valoroşi fotbalişti din Liga 1 pe colegul de națională Denis Man.

I.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.