Ce cardiolog ar spune că miocardita e de la vaccin?

Ce cardiolog ar spune că miocardita e de la vaccin?

0 47

Consultul cardiologic face rar diagnosticul de miocardită, diagnostic ce aparține anatomopatologului. La necropsie se face diagnosticul miocarditei, mai rar prin biopsie cineva să înțepe o inimă la un om viu ca să ia o bucată de țesut miocardic să o analizeze la microscop să spună dacă e miocardită.
Chiar și dacă un anatomopatolog ar pune diagnosticul de miocardită la un om viu, în urma unei puncții, apoi ce cardiolog ar spune că-i de la vaccin?
Când tocmai cardiologii au recomandat vaccinarea că-i sigură și neapărat obligatorie și că nu contează trombofilia, evenimentele trombogene, embolice, AVC-urile, infarctele miocardice, emboliile pulmonare!…
Vaccinarea covid a fost recomandată ca sigură de toți specialiștii din orice domeniu medical, că de la vaccin niciun rău nu poate veni, ci vaccinul este „sigur și eficient” și musai și dacă nu ești vaccinat nici nu meriți să mai trăiești, umbli, lucrezi, călătorești, să ai casă, familie, ci meriți doar să mergi în chibuțul pandemiei, în pustia cortului, nu a Legământului, ci al izolaților, deportaților, carantinaților, conspiraționiștilor, Siberia antisistemicilor, Canalul și temnițele celor ce nu se supun!

* * *

Sâmbăta trecută am pus diagnosticul de tiroidită subacută de Quervain. Sună de Cervantes. Nu am mai auzit de nimeni cu diagnosticul acesta.
La ce-mi sclipesc ochii sunt pseudonodulii, hipertiroidismul, volumul tiroidei.
Am ecograf și când mă uit la carotide, vertebrale și arterele subclaviculare, văd de fiecare dată tiroida și menționez la constatările ecografiei ce am văzut la tiroidă.
Cel mai frumos în medicină este când înțelegi ce se petrece cu pacientul și ce este de făcut.
Diagnosticul este o parte aparte și are o componentă dincolo de școala medicală alopată, care are rolul de martor prin anatomia patologică și fiziopatologie.
Diagnosticul tiroiditei subacute de Quervain este unul clinic, bazat pe analize de laborator și imagistice. Cel mai important factor rămâne cel uman, de înțelegere, de informare din surse alternative și punerea la numitor comun a tuturor informațiilor.
Vă dați seama, procesul a fost vizibil pacientului, aparținătorilor, pun pe perete pe un monitor mare ce fac și asamblez ca diagnostic și tratament, complet transparent.
Apoi evenimentele încep să se petreacă.
Pare un miracol, nu?

Autor: Dr. Adrian Cacovean
Sursa: yogaesoteric.net

NOTA
Miocardita este o inflamație a mușchiului inimii (miocard) care reprezintă componenta principală a peretelui cardiac. Inflamația miocardului poate scădea capacitatea inimii de a pompa sânge și poate cauza ritm cardiac rapid (tahicardii) sau ritm cardiac neregulat (aritmii).
Adesea, cauza miocarditei este infecția cu un virus, dar uneori ea poate să apară ca reacție la un medicament sau ca parte a unei inflamații generalizate. Adesea cauzele miocarditei nu pot fi identificate.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.