„Ce a înțeles Kissinger, și nu înțeleg nebunii aflați acum la butoane”

„Ce a înțeles Kissinger, și nu înțeleg nebunii aflați acum la butoane”

0 68

Îmi vine să vomit, de nervi! Cum poți să scrii că ”Putin și-a trimis omul la Davos, pe Henry Kissinger”, când el, la 98 de ani, a venit acolo cu un mesaj, singurul rațional posibil, în situația dată?
Da, cedarea teritorială a unei părți a Ucrainei este o condiție pentru pace, altminteri continuarea războiului va avea ca rezultat distrugerea Europei postbelice!
Ce a înțeles Kissinger, și nu înțeleg nebunii aflați acum la butoane, este faptul că procesul de destrămare a fostei URSS NU s-a terminat! Succesoarea URSS a fost CSI, nu Federația Rusă.
Care Federație, ca să se liniștească ”geopoliticienii” noștri de doi bani, nu este nici succesoarea Imperiului Țarist. Și nici nu vrea, nici nu poate, să refacă fie fostul Imperiu Țarist, fie Fostul URSS.
Obiectivele ei sunt cu mult mai simple: asigurarea securității externe a Federației. Punct!
Recompunerea spațiului Estic al Europei este ceva ce nimeni nu gândește cu adevărat.
Pentru că ”aderarea la NATO și la UE” ține loc de recompunere. Doar că este o falsă abordare.
Noile membre aduc cu ele toate erorile, conflictele și fantasmele trecutului, mai mult, nasc altele noi! Și asta pentru că SUA vor distrugerea Europei! Simplu!
Americanii nu mai au capacitatea de a gândi nuanțat, nu mai pot pot percepe rațional realitatea, trăiesc într-o utopie militaristă, în care totul e posibil, dacă ai armele potrivite!
Era mult mai simplu dacă se aplicau acordurile de la Minsk. Ucraina nu pierdea nimic. Acum pierde totul.
Dar măcar are satisfacția că le-a făcut pagube rușilor! Sigur, mândria asta nu ține de foame, și din ea nu se naște o națiune.
Se naște doar un izvor de noi conflicte.

PS: acum și-a depus ”icrele” și Soros, tot la Davos. ”Finanțatorul miliardar George Soros a declarat marți că invazia Ucrainei de către Rusia ar fi putut fi începutul celui de-al treilea război mondial, așa că cea mai bună modalitate de a păstra civilizația liberă a fost ca Occidentul să învingă forțele președintelui Vladimir Putin.” (Reuters)
Concluziile le trageți voi!

Autor: Constantin Gheorghe
Sursa: facebook.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.