CCI Brasov a rasplatit din nou excelenta in afacerile din judet

CCI Brasov a rasplatit din nou excelenta in afacerile din judet

0 730

Cele mai bune firme brasovene au fost premiate la Gala organizata de Camera de Comert si Industrie. Premiile excelentei in afaceri au fost oferite companiilor care au obtinut rezultate financiare si performante economice deosebite in anul 2015. Aproape 1.300 de firme din cele 23.000 existente in judetul Brasov au fost premiate pentru rezultatele excelente in afaceri

Cele mai bune firme brasovene au fost premiate la Gala organizata de Camera de Comert si Industrie. Premiile excelentei in afaceri au fost oferite companiilor care au obtinut rezultate financiare si performante economice deosebite in anul 2015. Aproape 1.300 de firme din cele 23.000 existente in judetul Brasov au fost premiate pentru rezultatele excelente in afaceri. Potrivit lui Silviu Coste, presedintele CCI Brasov, este vorba despre firme care au peste 75 % din cifra de afaceri a judetului – numarul de angajati se ridica la circa 90.000 de persoane, chiar daca acopera doar 5 procente din peisajul economic al jindustrie bvudetului.
Cel mai premiat domeniu a fost cel al industriei, in care activeaza peste 30 % din firmele carora le-au fost acordare distinctii.
Oficialitatile cred ca si companiile mai mici merita felicitate pentru ca si ele contribuie la economia si dezvoltarea orasului.
Primarul George Scripcaru considera ca orice companie mica, mijlocie sau chiar persoana fizica autorizata ori intreprindere individuala este importanta si participa in mod direct la ceea ce inseamna viata comunitatii si structura administratiei publice locale Si prefectul Ciprian Bancila este de parere ca mediul de afaceri din judetul Brasov a dat dovada de maturitate, clasandu-se pe locul 4 pe tara la exporturi pe tara.
Gala premiilor pentru excelenta in afaceri s-a aflat la cea de-a 11-a editie.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.