Cazul handbalistelor de la Corona Brașov, exploatat la maximum, naște monștri…

Cazul handbalistelor de la Corona Brașov, exploatat la maximum, naște monștri…

0 176

Au apărut voci în mediul public și chiar articole în presă, despre un așa zis dopaj în masă și la secția de hochei a clubului brașovean… Aceasta, după ce scandalul cu handbalistele brașovene a încins opinia publică internă și chiar internațională.
Sâmbătă, la meciul de hochei al Coronei Brașov Wolves, multă lume se întreba, fiind la curent cu articolele respective de presă, dacă meciul respectiv, cel cu Hokiklub Budapesta, este chiar ultimul, gândindu-se, desigur, la pățania handbalistelor!
S-a creat un fel de fobie a dopajului, exploatată, din plin, de…adversarii Brașovului în competiții sau de lumea care reacționează la primul zvon…

bunăoară, am auzit un comentariu că una din echipele tradițional adversare a Coronei, la hochei, ar fi instrumentat acest zvon, cu dopajul hocheiștilor Brașovului, pentru a-i elimina pe aceștia de pe scena competițională…
Firește, e doar o presupunere a cuiva, care s-a învățat minte, după ceea ce s-a întâmplat la echipa de handbal…
Sau, altcineva spunea că ,,atât ar trebui, să ne lase și fără hochei”, exaltat de atmosfera fantastică de la meciul respectiv, când fanii au umplut tribunele… Iar exemplele ar putea continua.
În așteptarea unei reacții oficiale, ca răspuns la respectivele articole de presă, inserăm, totuși, dezmințirea categorică, pe care am primit-o din partea unui oficial al echipei de hochei a Brașovului: ,,Nici vorbă de așa ceva… au fost jucători cu trumatisme, care au facut recuperare prin metode permise, așa cum se procedează în astfel de cazuri. De aici și până la dopaj este cale lungă. Considerăm că toate atacurile îndreptate împotriva noastră sunt acțiuni iresponsabile, cu intenția de destabilizare”

D.D.

N.R
Alte detalii se pot urmări aici: Ticălos! Staff-ul de la Corona Braşov scotea sub formă de şpăgi aproape 60.000 de lei lunar din doparea propriilor sportivi inocenţi!!!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.