Cazul „Ghinescu” – ancheta bate pasul pe loc

Cazul „Ghinescu” – ancheta bate pasul pe loc

0 169

Cazul in care este anchetata disparitia avocatei Elodia Ghinescu pare a bate pasul pe loc. Disparuta in urma cu o luna si jumatate, avocata brasoveana nu este de gasit. In timp ce unii anchatatori cauta presupusul cadavru al victimei prin paduri, lacuri sau drumuri forestiere pe raza a trei judete, Brasov,Arges si Covasna, un grup de politisti incearca sa afle informatii utile de pe telefonul mobil al politistului Cristian Cioaca, acuzat ca si-a ucis sotia si ca a ascuns cadavrul.


??????????? Cu ajutorul telefonului mobil anchetatorii spera sa poata sa culeaga informatii care sa refaca traseul pe care politistul l-a urmat in noapte disparitiei, precum si drumurile pe care Cristian Cioaca le-a facut in zilele care au urmat disparitiei sotiei sale. Cu ajutorul undelor pe care telefoanele mobile le emit in timp real, catre antenele speciale de care se folosesc pentru a putea primi semnal, polististi spera sa aiba la o imagine completa a locurilor pe care politistul le-a vizitat, precizia fiind de cativa metri. Cu acest ajutor anchetatorii ar putea restrange raza ce actiune a cautarilor.


??????????? In acest timp Cristian Cioaca si-a petrucut ultimile zilede concediu medical in judetul Arges, la parintii sai. La recomandarea psihiatruluiel a fost la pescuti alaturi de fiul sau si de prieteni, incercand sa treaca peste problemele avute in ultimul timp.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.