Cazul „Elodia Ghinescu” mai mediatizat decat scrutinurile care se apropie

Cazul „Elodia Ghinescu” mai mediatizat decat scrutinurile care se apropie

0 106

Se pare ca disparitia avocatei brasovene tinde sa devina unul dintre cele mai mediatizate cazuri dupa revolutie. Desi la usa Romaniei bate acest vot „2 in 1”, alegerile europarlamantare si refendumul pentru votul uninominal, toata mass-media se concentreaza asupra cazului „Elodia Ghinescu”. Desi suntem in plina campanie electorala si majoritatea televiziunilor au emisiuni pe aceasta tema, sondajele de opinie au aratat ca romanii au ales de fiecare data emisiuni despre acest caz in detrimentul emisiunilor politice. Asa s-a ajuns la rating-uri cu adevarat uriase, obtinute de televiziuni de mana a doua,vezi OTV, in detrimentul televiziunii nationale sau a celor doua mari posturi Antena1 si ProTv.


??????????? Din aceasta cauza, s-au creat emisiuni „episodice” care desbat acest caz. Cel mai bun exemplu este OTV-ul care a ajuns la peste 60 de episoade, majoritatea fiind de-a dreptul penibile, dandu-si cu parerea, deseori, persoane ale caror meserii nu au nicio legatura cu detectivismul sau macar cu sistemul juridic (daca este vorba de o crima), adica: frizerite sau manichiuriste.


Numele Elodia Ghinescu si Cristian Cioaca au devenit adevarate brand-uri pentru televiziunile mici, care-si fac rating, incercand sa desluseasca misterul.


??????????? In alta ordine de idei, prin intermediul detectivului particular angajat de familia Elodiei Ghinescu, avocata brasoveana a ajuns sa fie cautat in mai multe tari din Europa, poza ei aparand in mai multe ziare si sectii de politie.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.