Cazul „Elodia Ghinescu” aproape de final ?

Cazul „Elodia Ghinescu” aproape de final ?

0 130

Aceasta este intrebarea la care mediteaza, zilele acestea, toti cei care majoritatea persoanelor care sunt la curent cu indelung – mediatizatul caz al disparitiei avocatei brasovene, Elodia Ghinescu. Intrebarea vine din pricina faptului ca rezultatul analizelor probelor ADN, care au fost recoltate de pe uniforma de politist, gasita in rapa din Poiana Brasov, sunt asteptate dintr-o clipa in alta.


??????????? „Daca vom avea certitudinea ca uniforma ii apartine politistului Cristian Cioaca, iar sangele de pe ea – sotiei acestuia, Elodia, am putea obtine un mandat de arestare pe numele acestuia, chiar si in lipsa cadavrului femeii”, au declarat surse din randul anchetatorilor. In cazul in care Cristian Cioaca este cu adevarat ucigasul sotiei sale si va fi incarcerat, atunci psihologii criminalisti considera ca el va marturisi crima.


??????????? Singura problema cu care se confrunta anchetatorii in asteptarea rezultatelor de laborator este faptul ca, zilele acestea, expira interdictia emisa pe numele lui Cioaca de magistratii instantei supreme, de a parasi tara.


??????????? In alta ordine de idei, conform sondajelor de opinie, cazul disparitiei avocatei brasovene este unul dintre cele mai mediatizate din ultimii ani in tara noastra, majoritatea televiziunilor (si a ziarelor) pornind la vanatoare de rating cu ajutorul cazului. Si daca pentru televiziunea condusa de Dan Diaconescu, OTV, asemenea cazuri reprezinta surse de supravietuire, in ultimul timp, micutul post a depasit, ca rating, prin difuzarea acestui eveniment, mult mai puternicile concurente ProTV sau Antena1 care au incercat sa beneficieze si ele de pe urma acestei telenovele.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.