Cazare europeana la penitenciarul din Codlea

Cazare europeana la penitenciarul din Codlea

0 75

Penitenciarul din Codlea a suferit o serie de modificari radicale pentru ca aceasta institutie sa-si poata pastra statutul odata cu intrarea in UE. Lucrarile au inceput inca din toamna lui 2007.?


Inspectorul-sef principal Marian Dumitrache, directorul Penitenciarului Codlea, a explicat : „Ne-am propus ca intr-un termen relativ scurt, pana la finele anului 2010, sa realizam o infrastructura moderna, actualizata la cerintele vremurilor pe care le traim si care sa asigure suportul desfasurarii legale si normale a activitatii in aceasta institutie». Camera vizitatorilor va contine un sistem de detectare a metalelor, un dispozitiv de separare a persoanei private de libertate si a vizitatorului, comunicarea facandu-se prin telefon.


De asemenea, va exista si o camera de audieri unde avocatii vor putea avea intrevederi cu clientii lor. De asemenea, detinutii pot profita si de «camera matrimoniala » unde isi pot petrece un numar de doua ore pe luna cu persoane de sex opus dupa ce au facut dovada notariala a uniunii consensuale.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.