Cautarile Elodiei Ghinescu se extind in judetul Prahova

Cautarile Elodiei Ghinescu se extind in judetul Prahova

0 119

Deja devenit celebru, cazul disparitiei avocatei brasovene Elodia Ghinescu , solicita la maxim efectivele de politisti. Considerand ca judetele Brasov si Arges au fost scotocite indeajuns si ca este de asteptat ca in cazul in care Cristian Cioaca ar fi comis crima, ar fi stiu ca primul loc in care anchetatorii ar cauta cadavrul ar fi judetele de bastina al sau si al sotiei sale, procurorul sef a dispus ca si judetul Prahova sa intre in aria de cautare a cadavrului. Un grup de anghetatorii s-au deplasat deja in cateva zone ale judetului Prahova, pentru a face un itinerariu si a stabili concret de ce efectuiv este nevoie pentru a incepe cautarile.


??????????? O alta pista pe care anchetatorii din judetul Arges o analizeaza este o posibile sinucudere. EI au descoperit noi conversatii purtate de Elodia Ghinescu cu amantul ei prin intermediul internetului. S-au gasit mai multe mail-uri in care se observa o stare depresiva si in care avocata vorbeste despre moartea ei: „…sper s? fii la calculator… si sper sa-mi raspunzi.. si sper ca intelegi.. si sper s?-mi spui ceva… iar daca nu, o sa mor asa cum incepusem deja s? o fac: incet, singura, dezintegrata…”.


??????????? In alta ordine de idei, princpalul suspect, Cristia Cioaca, a revenit la serviciu dupa concediul medical acordat de psihiatri, el fiind diagnosticat cu sindrom nervos depresiv.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.