Cativa candidati au furat startul campaniei la Brasov

Cativa candidati au furat startul campaniei la Brasov

0 465

De anul acesta, in campania electorala nu mai este permisa sufocarea oraselor cu panouri electorale si mashuri din care zambesc candidatii. Politicienii au gasit totusi portite pentru a se promova: si-au agatat bannerele inainte inceperea campaniei electorale cand autoritatea electroala permanenta nu poate sa verifice decat sursele de finantare folosite de partide

De anul acesta, in campania electorala nu mai este permisa sufocarea oraselor cu panouri electorale si mashuri din care zambesc candidatii.
Politicienii au gasit totusi portite pentru a se promova: si-au agatat bannerele inainte inceperea campaniei electorale cand autoritatea electroala permanenta nu poate sa verifice decat sursele de finantare folosite de partide.
Asa se face ca la Brasov, pe blocurile si panourile publicitare din oras, au aparut deja chipurile candidatilor inscrisi in competitii electorale.banner r plus
Deputata PNL Maria Grecea vrea taxarea tuturor celor care au furat startul pentru alegerile din vara. Liberala brasoveana spune ca va sesiza la Autoritatea Electorala Permanenta afisele si bannerele amplasate deja in oras.
Deputata liberala declara ca si-ar fi dorit ca mesajul miilor de romani care au protestat in octombrie 2015 cerand schimbarea modalitatii de a face politica sa fie auzit de toti competitorii politici.

Va reamintim, guvernul a stabilit data de 5 iunie pentru alegerile locale. Mâine (23.03.2016) va intra în vigoare hotărârea guvernului prin care a fost stabilită data de 5 iunie pentru alegerile locale.
Calendarul electoral prevede, între altele, desemnarea judecătorilor şi a preşedintelui BEC la sfârşitul acestei săptămâni; 26 aprilie este ultima zi pentru depunerea candidaturilor ce vor rămâne definitive în 4 mai. Campania electorală va începe pe data de 6 mai şi se va încheia pe 4 iunie la ora 7:00.

Vifor Rotar & Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.