Cateva probleme care trebuie rezolvate neaparat

Cateva probleme care trebuie rezolvate neaparat

0 73

Ionut Lupescu directorul general al Federatiei Romane de Fotbal (FRF), a afirmat ca trei ar fi, in prezent, problemele principale” legate de organizarea in anul 2012 a finalei „Europa League” la fotbal in Romania.
Acestea ar fi: stabilirea rapida a proprietarului sau macar a operatorului pentru noul stadion ce se construieste in Bucuresti, securitatea suporterilor si modul de distribuire a biletelor pentru joc.
Potrivit oficialului FRF, cel care coordoneaza in calitate de „proiect manager” activitatile menite a permite Romaniei sa gazduiasca o finala de cupa europeana la fotbal, „inexistenþa unui operator cert pentru derularea activitatilor pe stadionul ce se ridica la Bucuresti impiedica, cel mai mult, deocamdata, discutarea elementelor care tin de organizarea propriu-zisa a partidei la nivelul cerintelor unei mari competiþii”.
„Construcþia stadionului este doar un element pentru obtinerea finalei, dar in prezent, practic, nu avem cu cine discuta despre bucataria jocului”, a spus Lupescu, care a participat, marti, la Bacau, la o intalnire a conducerii FRF cu presedintii asociatiilor judeþene de fotbal si cu conducatorii de cluburi din 10 judete.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.