Cate un pic, pic, pic, pana n-o mai ramanea nimic !!!

Cate un pic, pic, pic, pana n-o mai ramanea nimic !!!

0 102
Mircea Sandu presedintele FRF a anuntat intr-o conferinta de presa ca s-a discutat si s-a propus in sedinta Comitetului Executiv schimbarea sistemului competitional, atat pentru Liga 1, cat si pentru Ligile a II-a si a III-a. Numarul de echipe va scadea in fiecare competitie.
Reprezentantii cluburilor din Liga a II-a si a III-a au propus deja un proiect pentru un nou sistem competitional. Liga I nu a realizat inca un proiect, dar este asteptata sa prezinte unul pentru sedinta Comitetului Executiv de luna viitoare.
Una dintre problemele discutate in sedinta de azi se refera la sistemul competitional pentru cele trei ligi. Liga I nu si-a definitivat un proiect, dar Ligile a II-a si a III-a au propus un nou sistem competitional, care prevede mai multe retrogradari decat promovari”, a spus Mircea Sandu in conferinta de presa.
Noi ne propunem la ligile inferioare niste lucruri pe care sper sa le reusim. Am vrea ca Liga a II-a sa aiba la anul doua serii de 14 echipe, Liga a III-a patru de 18, apoi, din celalalt sezon doua de 12 la Liga a II-a si 4 de 16 la Liga a III-a. In 2016 se va ajunge la o serie de 18 echipe la Liga a II-a si trei serii de cate 18 echipe la Liga a III-a. Incercam astfel sa crestem valoarea competitiei si sa aducem mai multi spectatori la stadioane”, a precizat seful FRF.
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.