Catalog on line la Biblioteca George Baritiu

Catalog on line la Biblioteca George Baritiu

0 120

Biblioteca Judeteana ?George Baritiu? din Brasov ofera cititorilor posibilitatea de a consulta catalogul volumelor pe care institutia le detine si prin intermediul internetului. Accesand www.bjbv.ro, cititorii pot afla daca volumul de care sunt interesati este disponibil sau nu, prin intermediul catalogului on line. Serviciul a fost lansat cu cateva luni in urma, dar, din cauza unor probleme tehnice, acesta nu a fost functional.


Insa, de cateva zile, toate cartile din fondul de imprumut al bibliotecii sunt disponibile on line pe site-ul institutiei.


Pentru a verifica un titlu, cititorul trebuie sa acceseze adresa bibliotecii, dupa care sa selecteze ?Catalog online?. Se va deschide o fereastra, in care apare o caseta cu un spatiu unde trebuie completat fie numele autorului, fie titlul cartii. De mentionat este faptul catrebuie folosit sistemul de scriere romanesc, cu diacritice. In cazul in care o carte poate fi imprumutata, in dreptul ei apare specificat ?Available?, iar daca nu este disponibila, apare scris ?On loan? (imprumutata) precizindu-se si termenul limita la care aceasta ar trebui sa fie returnata. Catalogul on line al bibliotecii brasovene contine aproape trei sute de mii de titluri de carti.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.