Catalina Filip, Miss Univers Romania 2010, a renuntat la trofeu!

Catalina Filip, Miss Univers Romania 2010, a renuntat la trofeu!

0 200

O mare surpriza in lumea frumoaselor din Romania. Catalina Filip, dupa ce a luptat si a castigat titlul de Miss Univers Romania 2010 a renuntat la trofeu.

Nu vrea sa isi neglijeze cariera de dansatoare profesionista
In urma consultarii agendei de lucru a Organizatiei Miss Universe Romania, Alexandra Catalina Filip a decis sa renunte la titlul obtinut vineri, 9 iulie, in cadrul competiei nationale.
Din cauza programului incarcat, tanara a decis sa nu mai participe la competitia din Las Vegas. Contractul pe care aceasta urma sa-l semneze cu Organizatia Miss Universe Romania si cu Organizatia Miss Universe de la New York prevad o serie de activitati, printre care prezenta la evenimente publice si participarea candidatei Romaniei in cantonamentul de pregatire din Statele Unite ale Americii.
Catalina este dansatoare profesionista si campioana nationala (2008 – 2010) la mai multe sectiuni de dans sportiv. Urmatorul concurs international de dans sportiv la care Alexandra Catalina Filip si partenerul ei, Ramon Zada, urmeaza sa reprezinte Romania va fi pe 28 august, in Coreea de Sud.
„Antrenamentele pentru competitiile internationale de gen, nu pot fi intrerupte si nici macar programul de studiu nu poate fi scurtat, pentru ca altfel risc sa nu ma pot prezenta la inaltime in toate competitiile de dans la care imi doresc sa particip”, explica Alexandra Catalina Filip decizia de a renunta la coroana de Miss Universe Romania.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.