CATALIN LEONTE (candidat psd) zice ca SE TZINE TARE!!

CATALIN LEONTE (candidat psd) zice ca SE TZINE TARE!!

0 1542
Au fost momente halucinante la conferința județeană PSD de alegeri de săptămâna trecută, când cel mai dur atac la adresa candidaților PSD nu a venit din partea opoziției sau competitorilor politici, ci chiar de la… șeful interimar al social-democraților, Liviu Dragnea.
Au fost momente de rumoare în sală, pentru că este nefiresc ca tocmai cel care ar trebui să-și susțină colegii, să-i desființeze chiar de la intrarea în cursa electorală pentru postul de primar.Catalin Leonte 2
Despre acest subiect, noul candidat, Cătălin Leonte decara ca e firesc  şi să fie o competiţie. Din perspectiva unui fost sportiv de performanţă, apreciez că orice competiţie este benefică atâta timp cât este curată şi onestă. Din competiţie pot să apară idei bune, care să fie apoi puse în slujba comunităţii.la ultima şedinţă a PSD, preşedintele interimar al PSD a apreciat ca el nu ar vota niciunul din cei patru candidaţi înscrişi în cursa internă. Cum comentaţi acest lucru?
Cătălin Leonte: Este părerea dânsului. Însă, cu tot respectul pentru domnul Dragnea, pe care-l apreciez ca bun organizator şi un om inteligent, în momentul de faţă, nu mai are căderea de a face aprecieri de orice natură. A fost condamnat de justiţie! Că ne place sau nu, într-un stat de drept, sentinţele nu se comentează și obligatoriu se pun în aplicare, în forma lor definitivă. De aceea am spus şi susţin că este nevoie de un alt mod de a face politică.CANDIDATI PSD LA PRIMARIE BV
Nu putem să fim ipocriţi şi, ţinând cont de peisajul politic actual, să ne uităm doar către preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, către primarul municipiului Braşov sau către cel al Bucureştiului şi să nu ne uităm în propria noastră grădina. Aceeaşi unitate de măsură trebuie aplicată peste tot..(D.A.)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.