Catalin Botezatu si-a lansat primul sau roman si la Brasov

Catalin Botezatu si-a lansat primul sau roman si la Brasov

0 73

Viata lui Catalin Botezatu a ajuns acum si pe rafturile librariilor din Brasov. O poveste adevarata despre cum poti intr-o secunda sa pierzi totul, iar apoi sa te ridici din prapastie in timp record si sa ajungi din nou in varful muntelui.
Celebrul designer a venit la Brasov sa isi lanseze primul roman din seria „Trei Vieti”. „Despre Pedeapsa” e cel mai intunecat episod din viata lui Catalin Botezatu si cuprinde perioada in care acesta a ajuns la inchisoare din cauza unor probleme financiare.
In cadrul fiecarui eveniment, creatorul de moda Catalin Botezatu va organiza sesiuni de autografe, va raspunde intrebarilor jurnalistilor si fanilor si va explica istoria volumului „Trei vieti. Pedeapsa”.
“Trei vieti. Pedeapsa” este primul volum dintr-o serie de trei romane despre viata lui Catalin Botezatu. Este prima biografie autorizata a celebrului creator de moda, scrisa de jurnalista Monica Vlad.
In 1996 Catalin Botezatu este incarcerat la Cremona, intr-o puscarie de maxima securitate, pentru ca era acuzat in tara de bancruta frauduloasa. Dupa ce luni de zile si-a cautat asociatul prin lume pentru a-l convinge sa se intoarca in Romania si sa isi rezolve problemele cu camatarii si legea, dupa ce este tinut captiv in Danemarca, se preda carabinierilor, in speranta ca asa va ajunge in Romania. Numai ca extradarea lui se lasa asteptata. Asadar, este nevoit sa se adapteze unui mediu nociv, care ii macina sanatatea fizica si psihica, traieste o adevarata drama care pe ce zi ce trece capata proportii hiperbolice, cunoaste tot felul de personaje si incearca experiente pe care si-ar fi dorit sa nu le cunoasca.
Botezatu a marturisit ca ar vrea sa se mute la Brasov, dar ca, pentru moment, nu are timp sa se relaxeze si ca, oricum, mutarea ar fi de scurta durata, cateva luni cat sa isi reincarce bateriile.
Urmatoarea carte din trilogie nu va vedea insa prea curand lumina tiparului. Cel mai probabil in vara anului viitor.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.