Catalin Avramescu in divort de PD-L? Pe cand si de Basescu?

Catalin Avramescu in divort de PD-L? Pe cand si de Basescu?

0 122

Catalin Avramescu in divort de PD-L? Pe cand si de Basescu?
Dupa mai multe luni de absenta de pe postul REALITATEA TV, Corneliu Vadim Tudor, a stat pe sticla cat pentru un an. A dat in stanga, a dat in dreapta, a dat din casa, a dat din …gura. In rest nimic nou pentru cel care a regizat cel mai mare circ in Parlamentul tarii, atunci cand lui Basescu nu i-a mai ajuns cenusa comunismului ca sa si-o puna in cap. Dupa cum se vede, zeus Basescu, cu sprijinul involuntar al opozitiei PSD-PC-PNL, a reusit o mare lovitura. L-a trecut pe pozitia zero pe vehementul Vadim. Pe langa aceasta reusita PD-L a reusit sa-si tripleze numarul membrilor in birourile executive ale celor doua Camere. La capitolul “pierderi” trece si Avramescu.
Catalin Avramescu a anuntat in premiera la Realitatea TV ca nu mai candideaza la alegerile parlamentare, din cauza intelegerii de astazi dintre PD-L si PRM. Decizia vine dupa ce PD-L i-a dat lui Vadim vicepresedintia Senatului.
Catalin Avramescu, consilierul presedintelui Traian Basescu, nu mai candideaza din partea PD-L la alegerile parlamentare, invocand drept motiv al acestei decizii intelegerea de la Senat dintre democrat-liberali si PRM.
Reactia lui Vadim: „Cine e Catalin Avramescu? E un neica nimeni, domnule! Nici parintii lui nu au auzit ca s-a nascut. Nu dau doi muci pe asta”, a afirmat Vadim despre Catalin Avramescu.
Reactia lui Emil Boc, previzibila datorita distantei dintre Dambovita si Dealul Feleacului, care a dorit sa nu comenteze decizia lui Avramescu, precizand ca nu exista nici un protocol incheiat intre PD-L si PRM, ci doar o intelegere de moment.
„Nu am fost contactat de catre Catalin Avramescu si nu vreau sa comentez decizia luata. Cat despre intelegerea cu PRM, tin sa precizez ca e vorba strict doar de o chestiune administrativa, nimic mai mult”, a declarat Emil Boc.
Catalin Avramescu a anuntat, pe 24 iulie, ca va candida pentru democrat-liberali la Mizil, locul unde va candida si Adrian Nastase. Doua saptamani mai tarziu, pe 8 august, el anunta ca revine asupra deciziei in cazul in care PD-L va accepta ca ex-PRM-istul Dumitru Dragomir sa participe la alegeri din partea partidului condus de Emil Boc.
Dupa renuntare la revenire si revenire la renuntare, acum asistam la o noua…

Horia D.R.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.