Cat va costa Noaptea de Revelion

Cat va costa Noaptea de Revelion

0 124

Tot mai multe persoane au ales ca in noaptea de cumpana dintre ani sa se afle la masa cu prietenii, familia si alte persoane mai mult sau mai putin apropiate la… restaurant.
Rezervarile la restaurante au crescut, comparativ cu anul trecut, cu pana la 40 %, iar din totalul rezervarilor, 90% sunt romani si doar 10% straini.
Spre deosebire de ofertele de anul trecut, preturile pentru Revelionul 2009 au crescut la restaurante cu pana la 30%.
Meniul pentru noaptea dintre ani costa de la 250 de lei de persoana anul trecut la restaurantele de cartier pana la 750 de lei la restaurantele renumite si depaseste 1.000 de lei de persoana la cele de lux.
Multe restaurante accepta ca meniul sa fie personalizat în functie de gustul clientului. Avand in vedere preturile piperate de la noi, mult mai ieftin poti petrece cateva zile intr-o statiune de lux din Bulgaria, Austria sau Grecia.
O varianta la indemana pentru vacanta de iarna o reprezinta un sejur in Bulgaria. O camera dubla la un hotel din statiunea Bansko costa 72 euro pe noapte. In aceasta suma sunt incluse cazarea cu mic dejun si cina, la un hotel de 4 stele. Cina festiva de revelion 2009 este un supliment obligatoriu si costa 75 euro pentru adulti si 40 euro pentru copii. Tot in vecinatate gasim si locuri ideale pentru schi si preturi atractive in Austria.
In Viena, pachetul de Revelion cu 4 nopti cazare in perioada 29.12.08 – 02.01.09, ce include mic dejun, costa 299 euro.
Grecia continua sa reprezinte o atractie de vacanta pentru romani. De revelion, ofertele pentru Grecia sunt diversificate. Cel mai mic pret, sub 200 euro, se gaseste in Paralia Katerini. De exemplu, o excursie de 5 zile cu autocarul costa 195 euro de persoana. Pachetul include transportul, vizitele din program si cazarea in hoteluri de 3 stele. Mesele, inclusiv cina de Revelion, se platesc separat. O oferta de vacanta in Salonic pentru Revelionul 2009 propune programe artistice traditionale grecesti si vizitarea obiectivelor turistice din zona. Un sejur de 4 zile costa 319 euro de persoana, iar in pret sunt asigurate cazarea si micul dejun. Cina festiva de revelion costa 85 euro de persoana.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.