Cât de penal este Johannis? Tunuri imobiliare de zeci de miliarde de...

Cât de penal este Johannis?
Tunuri imobiliare de zeci de miliarde de euro, date de primarul Klaus Iohannis!

2 360

Tunul imobiliar dat, în 2014, de Klaus Iohannis în paguba românilor înseamnă un număr nesfârșit de imobile, școli, spitale, grădinițe, muzee, institute de cercetare, etc., care valorează, conform Ministerului Finanțelor, între 15 și 18 miliarde de euro.

Al doilea tun, despre care încă nu s-a vorbit aproape deloc, este cel constând în chiriile anuale pe care instituțiile statului român, până la urmă cetățenii, trebuie să le plătească Forumului German din momentul în care Klaus Iohannis a săvârșit uriașa scamatorie prin care a amputat o parte din averea statului român, care este de câteva ori mai valoroasă decât tezaurul luat de ruși informează corectnews.com

Profesorul dr. Radu Golban a explicat pe larg cum Forumul German, găsind, în mod straniu, înțelegere la o judecătoare din Sibiu, a devenit, la cerere, succesorul unei organizații sinistre, Grupul Etnic German, transformat, în cursul celui de-al Doilea Război Mondial, aproape în totalitate, în unități SS. Au participat circa 70.000 de etnici germani în respectivele unități care nu numai că preluaseră întreaga avere a organizațiilor săsești și a bisericilor acestora, dar adăugaseră la ea și nenumărate proprietăți ale familiilor de evrei prigoniți sau chiar exterminați.

Motiv pentru care, în 1944, conform acordului de Armistițiu semnat de marile puteri, Grupul Etnic German este catalogat drept organizație criminală, scos în afara legii, iar averea sa este în totalitate preluată de statul român printr-un decret semnat de Regele Mihai. Tot statul român este cel care i-a despăgubit ulterior pe evrei. Preluând fabuloasa avere imobiliară, Forumul Democrat al Germanilor din România, condus de către Klaus Iohannis, a încălcat acordul de Armistițiu și a obținut ilegal nenumărate imobile.

Despre derularea acestei escrocherii, despre semnificația ei și despre valoare aproximativă a imobilelor a scris, prezentând destule detalii și dovezi, domnul Radu Golban, care are cetățenie germană și este un specialist de primă mărime în științe economice și juridice.

Domnul Klaus Iohannis, care imediat după finalizarea tunului imobiliar a primit Crucea de Fier, cea mai înaltă distincție a statului german și, în scurt timp, în același an, 2014, a devenit președintele României, știe mai bine decât noi toți câți membri mai are Forumul Democratic German după ce, pe bună dreptate, la capătul celui de-al Doilea Război Mondial, mulți dintre reprezentanții săi au fost luați prizonieri de către sovietici, iar, ulterior, mii și mii de familii au emigrat în Germania.

Dacă, în anii celui de-al Doilea Război Mondial, etnicii germani au putut să dea circa 70.000 de ofițeri SS, în prezent, în total, cu mic, cu mare, aceștia nu numără mai mult de 30.000 de suflete. Evident, ei nu sunt vinovați și nu pot fi făcuți responsabili de crimele părinților sau bunicilor lor.
Dar sunt doar ceva sub 30.000 care împart o avere de până în 18 miliarde de euro. Ceea ce înseamnă nici mai mult, nici mai puțin că, peste noapte, printr-o oribilă scamatorie, domnul Klaus Iohannis, care era și solicitant, în calitate de președinte al Forumului German, dar și custode al proprietății statului, în calitate de primar al Sibiului, aici se găsesc cele mai multe dintre imobile, l-a făcut pe fiecare urmaș al sașilor de odinioară, cel puțin teoretic, posesor al unei averi de 6 milioane de euro.

Dacă membrii Forumului vor decide dizolvarea organizației, patrimoniul urmează să se împartă între aceștia. Numărul conaționalilor noștri germani, din nefricire, în loc să crească, scade. Astfel încât, teoretic cel puțin, se poate ajunge în situația ca, peste un număr de ani, să rămână doar câțiva. Acei câțiva germani vor avea o avere fabuloasă. Luată cu japca de la milioanele de români.

Toate aceste imobile, dintre care, înainte de a fi cedate Forumului German, multe au fost renovate și modernizate pe banii cetățenilor români, sunt, astăzi, funcționale și sunt utilizate de instituții ale statului român. Statul român a devenit chiriaș. Ca atare, plătește chirie. Ei bine, totalitatea acestor chirii reprezintă cheltuieli anuale ale statului român care se apropie de exorbitanta sumă de 800 de milioane de euro. Deci, an de an, fiecare cetățean al României, cu mic, cu mare, plătește zeci și zeci de euro ca o consecință a scamatoriei imobiliare a lui Klaus Iohannis. Sorin Roșca Stănescu

*

Retrocedări către FDGR:
– Inspectoratul Școlar Județean Sibiu (str.Berăriei, nr. 2);
– Fostul sediu Filarmonica de Stat Sibiu (transformat în restaurantul Hermania, str. Filarmonicii nr.2);
– Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu (str. Funarilor nr.1);
– Sediul FDGR din Piața Mare, dar și multe alte clădiri din centrul istoric.

Sursa:https://ioncoja.ro/

COMENTARII

  1. Nazistul poate fi condamnat pemtru RETROCEDARI ILEGALE asa cum a fost condamnat Primarul din Constanta. Guvernul trebuie sa declanseze dosarul si sa-l condamne cand ii expira mandatu.

  2. Acest NAZIST ZCHIZOFRENIC calca in picioare constitutia si-i scuipa pe romani fiindca Afdealul este plin de PROCUTORI MAFIOTI si SCHIZOFRENICI precum CURVA MONDIALA numita KOVESI si TORTIONISTUL LAZAR

    Guvernul este format numai din IMBECILI. Bolovanul Nazist nu poate fi condamnat fiindca este presedinte dar se poate porni un dosar in REM care sa rezulte intr-un dosar penal pe baza caruia NAZISTUL Schizofrenic sa fie condamnat la ani grei dupa gratii cand nu o sa mai beneficieze de imunitate ca presedinte.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.