Cat castiga Principele Romaniei?

Cat castiga Principele Romaniei?

0 76


Cu declaratia de avere nu-i de glumit. De la vladica la opinca toata lumea a inteles asta (ma rog, aproape toata lumea). Alteta Sa Regala, Principele Romaniei Radu Duda este un exemplu in acest sens. El nu s-a sfiit sa-si faca publice modestele venituri, respectiv 840 lei pe luna de la Ministerul Apararii, 4000 de lei pe luna in calitate de Reprezentant Special al Guvernului Rom?niei plus diurne de 5000 de EURO.


Cam putin pentru un coleg de-al Elenei Udrea (Duda a absolvit si el ca si blonda de la Golden Blitz, Colegiul national de Aparare)! Ca sa poata sa supravietuiasca, Radu Duda a mai primit de la socrul sau o donatie de 42.000 de lei. Si pentru a-si rotunji veniturile la nivelul rangului, Duda s-a apucat de scris. Pentru opera literara el a primit de la editura Humanitas 3200 de lei, drepturi de? autor.


Ar fi interesant de stiut cam cat au castigat socrii sai si din ce activitati, asa, de curiozitate, sa vedem cum administreaza domeniile primite, sutele hectare de padure, ses, munte, luciu de apa etc.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.