Castigul la loteria bonurilor fiscale va cobori sub 60 de lei

Castigul la loteria bonurilor fiscale va cobori sub 60 de lei

0 423

Pana in prezent au fost depuse peste 15.000 de cereri de revendicare a premiului pus la bataie de ANAF, astfel ca valoarea cistigului a ajuns la 66 de lei pe fiecare bon fiscal cu valoarea cuprinsa intre 6 si 6,99 lei, emis la 7 februarie

Pana in prezent au fost depuse peste 15.000 de cereri de revendicare a premiului pus la bataie de ANAF, astfel ca valoarea cistigului a ajuns la 66 de lei pe fiecare bon fiscal cu valoarea cuprinsa intre 6 si 6,99 lei, emis la 7 februarie.

Cum bonurile se mai pot depune pana pe 13 mai, valoarea castigurilor va scadea sub 60 de lei.

O solutie pentru ca premiile la Loteria bonurilor fiscale sa fie mai valoroase este ca, pentru toate bonurile cistigatoare aferente unei luni, sa fie selectati doar 100 de cistigatori, crede Ministerul Finantelor.BON FISCAL M1

Vor fi extrase luna si ziua, eventual cu selectarea bonurile fiscale din data respectiva, fara sa se tina cont de valoare.

Se va face apoi o noua extragere, dintr-un lot de o suta de cistigatori, la care sa se imparta premiul de un milion de lei, astfel incit cistigurile sa fie consistente.

Dincolo de premii sau valoarea acestora Finantele si-a atins obiectivele – se emit bonuri , se cere bon si mai ales s-a facut multa publicitate, gratuita, pe marginea acestui subiect.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.