Castelului Bran – retrocedare ilegala!

Castelului Bran – retrocedare ilegala!

0 221

?


Concluzia comunicata de comisia parlamentara este clara – retrocedarea Castelului Bran este ilegala!


Dupa o activitate de cateva saptamani, peste 2.000 de documente analizate, zeci de audieri si o solicitare de acordare a unui timp suplimentar de ancheta, Subcomisia de ancheta a retrocedarii Castelului Bran din Camera Deputatilor si-a incheiat activitatea urmand ca saptamana viitoare sa depuna raportul. Reamintim ca lucrarile acestei subcomisii au fost conduse de catre deputatul de Brasov – Dumitru Ioan Pucheanu.


Parlamentarii din comisie sustin ca au fost incalcate mai multe dispozitii legale ale proprietatii si unele reguli in privinta succesiunii. Deputatii din comisie au apreciat, astfel, ca actele de restituire ale Castelului Bran sunt lovite de nulitate.
Parlamentarii vor intocmi un raport final pe aceasta tema, in cursul acestei saptamani, iar documentul va fi prezentat saptamana viitoare plenului Camerei Deputatilor.


Daca raportul va fi adoptat, concluziile la care au ajuns parlamentarii vor fi prezentate autoritatilor implicate in procesul de retrocedare.


Da! Asa suna procedura.


Daca raportul va fi adoptat (?), evident prin vot, se va continua procedura de anulare a retrocedarii. Daca nu va primi votul, s-a muncit doua luni degeaba si o retrocedare frauduloasa va fi validata!


In ce tara traim?


Printr-un vot sa fie validata (si inca unde – in Parlamentul Romaniei!!)?o FRAUDA?


?


Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.