Case pentru tineri la Cristian

Case pentru tineri la Cristian

0 357

La Cristian autoritățile locale vor să dea tinerilor din localitate teren pentru a-și construi locuințe. Primăria a achiziționat anul trecut 40.000 de metri pătrați suprafața pentru care acum se lucrează la PUZ

La Cristian autoritățile locale vor să dea tinerilor din localitate teren pentru a-și construi locuințe. Primăria a achiziționat anul trecut 40.000 de metri pătrați suprafața pentru care acum se lucrează la PUZ.
La Cristian companiile care isi platesc impozitele în localitate dar și cetățenii care își achită dările la zi aduc in vistieria comunei peste 13 milioane de euro.

Peste 60% din acești bani au mers anul acesta pe investiții. Peste 8 milioane de euro au fost alocați anul acesta pentru reparat străzile, canalizare, iluminat stradal și alte extinderi de rețele. Cum localitatea este în plină dezvoltare edilii vor să le ofere tinerilor posibilitatea de a-și ridica o casă la ei acasă. 4 hectare de pământ au fost achiziționate de Primărie pentru a le oferi tinerilor care vor să-și ridice o casă.

Potrivit viceprimarului Narcis Țintea, edilii vor ca noul cartier care se va construi la ieșirea din Cristian spre Vulcan să corespundă unor norme comune de urbanism.

Autoritățile locale din Cristian au cumpărat și o clădire pe care vor să o transforme în locuințe sociale.
În prezent proiectul de execuție este în faza de licitație publică.
În total vor fi 20 de locuințe sociale iar valoarea lucrărilor se ridică la aproape 330 000 de lei.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.