Case la pret-chilipir nu doar pentru romanii din Spania

Case la pret-chilipir nu doar pentru romanii din Spania

0 64

Spania se confrunta de ceva vreme cu o criza imobiliara fara precedent in peninsula. Se pare, insa ca romanii stabiliti acolo pot profita de ea, acestia putand sa-si achizitioneze case, de fapt, adevarate vile la preturi mult mai mici decat cele ofertele din Romania.
Agentii imobiliari romani au speculat momentul si au preluat ofertele impresionante ca numar: un singur site are, de pilda, 400 de tipuri variate de apartamente si vile.
Preturile vilelor din Alicante variaza intre 200 000 de euro (cu 5 camere) si 700 000 de euro (cu 8 camere).
In general, vilele fac parte din cartiere rezidentiale, private, pazite si cu acces restrans in incinta.
Vilele din Alicante sunt situate la 10 minute de Marea Mediterana, inconjurat de porturi private pentru toate tipurile de ambarcatiuni de agrement, terenuri de golf, la 5 minute de intrarea pe autostrada si la 30 de minute de aeroportul international „Altel“.
Ceva mai ieftine, dar la standarde apropiate, sunt apartamentele cu patru camere situate tot intr-un cartier rezidential privat din Cox, cu 153.000 euro.
In Almoradi, intr-un bloc nou cu trei etaje, cu parcari subterane, lift si piscina pe terasa de pe acoperis, un apartament costa 98.000 de euro – trei camere, sau 125.000 de euro – patru camere. In pret este inclusa si mobila (la alegere din 2 modele) pentru toate camerele, bucatarie si baie, iar bucataria dispune toate dotarile cu aparatura electrocasnica (masina de spalat, frigider, plita vitroceramica, cuptor electric, televizor, hota etc.).
Utilitatile (energia electrica, apa etc.) costa mai putin decat in Romania si, avand in vedere ca este vorba de o clima mediteraneana, nu este necesara dotarea locuintelor cu sistem de incalzire.
Mai mult, se mentioneaza ca viitorilor cumparatori li se vor scadea din pretul proprietatii toate cheltuielile de deplasare cu avionul, cazare etc.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.