CASCOTE PRAJITE !

CASCOTE PRAJITE !

0 185

Guvernul va aloca din bugetul asigurarilor sociale 4( patru ) milioane lei pentru actiunea de consultare a pensionarilor, care se va desfasura pana la data de 15 ianuarie 2008.


Pai astia sunt sanatosi ?


Ziceam ca doar Basescu e cu sorcova, dar vad ca Tariceanu nu-i departe de el. De-a lungul anilor s-au strans, in diferite ocazii, teancuri de revendicari, care sa exprime doleantele pensionarilor. Si sunt aceleasi si tot aceleasi.


Banii acestia mai bine i-ar folosi la schimbarea tichetelor de calatorii nefolosite de pensionari, asa cum s-a tot promis. In locul tichetelor nefolosite s-ar putea da bonuri in genul celor cu care sa-si cumpere omul de-ale gurii.


Ce noutati vor sa mai afle guvernantii ? Ca legea este stramba si ca toata corelarea a fost un mare fas ? Ca punctual de pensie este foarte mic ? Iar diferentele intre pensionari care au aceiasi vechime si au avut aceiasi functie cresc ? Ca se maresc pensile unor categorii care au ars gazul in detrimental altora, cu merite in activitatea depusa ?


Dupa 1 ianuarie guvernantii se vor lauda cum au marit ei pensile cu aproape 50%. Oare aceste mariri vor acoperi cosul zilnic, acuma cand preturile galopeaza spre astre ? ?Dar lor ce le pasa, atata vreme cat pot oferi, sub diferite forme, cascote prajite.


?


Dan Bota?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.