Cascadorii râsului: cică PSD nu mai votează hotărâri pe care nu le cunoaşte. Demn! Dar doar fix acum, înainte de alegeri?

Pentru că sunt lipsiţi de simţul umorului şi au memoria unui ,,(tetra) roşu” – peşte de acvariu, n.n. –  PSD Braşov prin glasul estompat de umilinţă al preşedintelui Organizaţiei Municipale Braşov Lucian Pătraşcu, au anunţat marţi, într-o conferinţă de presă, că aleşii social-democraţi din Consiliul Local Braşov ,,nu vor mai vota proiectele de acte normative care sunt incluse pe ordinea de zi pe ultima sută de metri”.

Acuma noi le reamintim că în momentul în care incompetenţa administrativă al SA Primăria Scripcaru Braşov a băgat în faliment handbalul feminin, într-un moment probabil de inconştienţă determinat de o revoltă efemeră de demnitate, tot cei de la PSD Braşov au avut pentru prima dată în trei ani un moment de luciditate. Vedeţi articolul  ,,S-au dopat înainte!? Cazul Corona: pentru prima dată în trei ani PSD Braşov îi cere socoteală (şi) lui Scripcaru”.

După fix trei zile demnitatea lor s-a fâsâit, alzheimer-ul lor politic revenind în forţă. Vedeţi articolul ,,Scripcaru s-a impus: braşovenii vor plăti pentru mizeriile din staff-ul Coronei. PSD s-a făcut preş în faţa ayatollahului de la Primăria Scripcaru SA

Iată că liderii de acolo, iarăşi, având demnitatea unei ameobe şi memoria unei efemeride ne spun acuma – considerând că îi putem lua în serios , faptul că: „Conform legislaţiei, noi trebuie să primim proiectele şi documentaţia aferentă cu cinci zile înainte de şedinţa de plen, pentru a avea timp să le consultăm. În realitate, aflăm de unele proiecte abia cu o zi înainte, când se desfăşoară şedinţele comisiilor de specialitate. La fel s-a întâmplat şi în cazul punctelor suplimentare introduse pe ordinea de zi a şedinţei din 31 ianuarie a Consiliului Local Braşov”. Zisele astea îi aparţin lui Pătraşcu.

Tot el a avertizat că social-democraţii din Consiliul Local Braşov „nu vor mai tolera această situaţie” – dar timp de aproape patru ani unde aţi fost, bre ,,aleşilor”, n.n. – şi că nu vor mai vota „pentru” hotărârile pentru care nu primesc documentaţia în termenul legal.

Sincer!? Scripcaru a aflat, sau iar vă taie de la banii publici şi vă trimite la colţul sărăciei când este informat? Că omul este ocupat să-şi conserve funcţia şi nu are timp de prostiile şi puseurile voastre de pretinsă demnitate pe care le aveţi o dată la patru ani înainte de alegeri.

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.