Casatorie politica amanata

Casatorie politica amanata

0 175

Daca la varf tinerii insuratei au inceput sa se dezbrace intr-un dormitor cu doua paturi, caci au pe piele bube urate, la Brasov nu s-a ajuns inca sa se treaca pragul iatacului, mai ales ca nu se stie precis care e mirele si care mireasa, chiar daca cei doi parteneri apar cand in fusta, cand in pantaloni, dupa cum reusesc sa-si incalzeasca interesele la firavele raze de soare scapate de la Bucuresti printre norii de furtuna care acopera tara.
Astfel, purtatorul de cuvant al PSD Brasov, Razvan Popa, arata de ce semnarea pactului de colaborare locala, ce trebuia sa fie parafat in cursul acestei saptamani, a fost amanata.
„In conditiile in care presedintele PSD Brasov, Constantin Nita, care este ministrul IMM-urilor si Comertului, a fost convocat la Guvern maine (astazi, 7 martie, n.a.), s-a luat, de catre ambele parti, decizia decalarii cu o saptamana a momentului incheierii oficiale a pactului local cu partenerii nostri politici de guvernare.
Pana aici totul suna frumos. Dar sa ne amintim ca PSD local mai este casatorit cu o formatiune politica iesita din bucataria judeteana, ca si din cea nationala. Si nu s-a auzit zvon oficial de divort, ceea ce te duce cu gandul la bigamie. Nu ar fi exclusa nici aceasta, ceea ce ar trebui sa ne atraga atentia asupra virilitatii PSD local, pe care insa nu am putut-o constata pana acuma, caci din semintele aruncate de pesedisti nu s-a intrupat pana acuma pe langa Tampa nici macar vreun Fat-Urat, daramite vreo buclisoara de Fat-Frumos.
Este drept ca viitorul Cod Penal va ingadui incestul, rudenia in democratie a viitorului cuplu fiind cunoscutaInseamna ca forma liberala a existentei politice brasovene urmeaza sa treaca pe post de dulce amanta? Posibil. Insa o amanta cu care se va cocheta, la nevoie, si in termeni lesbieni sau gay. Caci Politica este cel mai bun chirurg in schimbarea sexului.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.