Casa de pariuri sparta la Brasov

Casa de pariuri sparta la Brasov

0 87

Persoane neidentificate au patruns, ieri dimineaþa, in sediul unei case de pariuri din cartierul brasovean Tractorul si au furat o cutie de valori in care se aflau aproximativ 16.000 de lei.
„Politia a fost sesizata de dispeceratul unei societati de paza cu privire la faptul ca, la ora 05,09, s-a declansat alarma casei de pariuri. Politistii care s-au deplasat la faþa locului au constatat ca usa de intrare, de tip termopan, dar si usa de acces in biroul operatorului, fusesera fortate. Conform relatarilor angajatilor, s-a furat o cutie de valori, incastrata in podeaua biroului operatorului, in care se afla suma de aproximativ 16.000 de lei. Politistii au declansat imediat activitatile specifice de investigare pentru solutionarea acestui caz si recuperarea prejudiciului”, a declarat comisarul sef Liviu Naghi, purtatorul de cuvant al IPJ Braºov.

Politia a fost anuntata de producerea furtului in jurul orei 05,20, doar dupa ce echipajul de interventie al firmei de paza s-a deplasat la fata locului, ceea ce a facut ca timpul care a trecut de la producerea faptei si pana la interventia Politiei sa fie mai lung, a mai afirmat Naghi.

Purtatorul de cuvant al IPJ Brasov a mai spus ca anul trecut casa de pariuri a fost controlata de trei ori de politisti, ultima oara cu putin inainte de Craciun, echipa de control recomandand, de fiecare data, in scris, montarea unui sistem de supraveghere video, lucru de care reprezentantii firmei nu au tinut cont.

Ce este mai ingrijorator e faptul ca asemenea jafuri s-au inmultit in toata tara, zilnic aproape petrecandu-se un asemenea eveniment. Dar cand hotii nu vor mai avea cum fura din asemenea locuri, pentru ca patronii isi vor lua masurile necesare de siguranta? Hotii nun e vor ataca in propriile case?
Ar fi cazul ca Politia san u mai umble cu manusi cu asemenea oameni sis a taie in carne vie, cat nu este prea tarziu.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.