CAS Brasov si-a prelungit contractele cu furnizorii

CAS Brasov si-a prelungit contractele cu furnizorii

0 165

Pe luna decembrie, spitalele au functionat cu credite de angajament, in valoare de 8 milioane de lei.
Nu mai putin de 80 de miliarde de lei vechi este valoarea creditului de angajament pe care l-a primit Casa de Asigurari de Sanatate (CAS) Brasov de la CNAS, pentru spitalele brasovene, luna trecuta. Acesti bani se adauga celor veniti din rectificarea bugetara din noiembrie, de aproape 17 milioane de lei. Din aceasta suma, potrivit reprezentantilor CAS Brasov, peste 14 milioane sunt doar pentru spitale.
Pe langa aceasta gura de aer, CAS Brasov are parte acum de o noua bucurie: prelunirea contractelor cu furnizorii.
Contractele pe care le-a incheiat Casa de Asigurari de Sanatate (CAS) Brasov in acest an cu spitalele, laboratoarele, farmaciile etc. se prelungesc pana la 31 martie 2011, furnizorii de servicii medicale incheind acte aditionale, potrivit reprezentantilor CAS Brasov.
Casa de Asigurari de Sanatate Brasov a realizat, pana in acest moment, executia bugetara pe 11 luni, in proportie de 99, 99%.
Conditiile contractului-cadru privind acordarea asistentei medicale in baza actelor aditionale raman aceleasi pana la data de 31 martie 2011.
Acest lucru a fost hotarat intr-o sedinta de guvern de la finalul acestei luni.
Masura are ca scop asigurarea continuitatii acordarii ingrijirilor medicale de care au nevoie bolnavii brasoveni in spitale, dar si a medicamentelor compensate si gratuite.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.