Cartierul Brancusi – cartierul candidatilor DNA?

Cartierul Brancusi – cartierul candidatilor DNA?

0 109

?


?


Cartierul bucurestean ce se ridica prin grija ANL pentru achizitionarea locuintelor,? de catre tineri, conform unor norme si criterii stabilite prin lege, si care poarta numele marelui sculptor Brancus, se pare ca va fi greblat de truditorii de la DNA.


Dupa cum afirma ministrul peste colibe si alte constructii locuibile, Laszlo Borbely, din cei 185 clienti la apartamente, doar circa 10% indeplinesc conditiile si criteriile de acordare, cu prioritate si unele inlesniri, a acestor locuinte. Ceilalti – aproape ca se intelege de la sine – sunt domni parlamentari, domni oameni de afaceri, domni cu inalte grade si functii militare, cu totii fara a fid omni ai bunului simt.


Inca nu s-a hotarat decat sistarea oricaror lucrari ANL in Capitala. Se pare ca dalta cu care s-a incercat sculptarea cartierului Brancusi este tocita si, probabil, mesterii DNA vor intervene pentru ascutirea ei.


?


Dan Bota ?


?


P.S. In context: se pare ca domnilor parlamentari care au proprietati prin Capitala, li se va inchide cismeaua care le furniza bani pentru asa-zise chirii nejustificate, nici prin acte, nici moral.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.